Mieszkaniec gminy Bałtów mieszkający w okole ,, Młody chłopak pod wpływem alkoholu postanowił wejść na słup wysokiego napięcia w miejscowości Ulów nieopodal Bałtowa niestety poraził go prąd po czym spadł na zimie z dużej wysokości Chłopaka niestety nie udało się uratować ,,Tragiczny wypadek miał miejsce wczoraj wieczorem ,,
Pokoj Jego duszy. Modlmy sie za Niego.
Pokój jego głupocie?
Melon :{:{:{
Czyli kolejna niepotrzebna śmierć przez lekkomyślność
Nieśmiertelność się włączyła jak to zwykle po alkoholu... szkoda chłopaka bo młody i kawał życia przed nim było ale może to przestroga dla kolejnych fanów mocnych wrażeń
selekcja naturalna
aha,selekcja,natura sama robi porządki u siebie,natura była jest i będzie sprawiedliwa
alkohol i wszystko jasne
ej ... ej poczymaj mi piwo... pokaze wam co potrafie ;P
Ja go znałem, chodził do szkoły do Bałtowa;/ Spoko koles ;/ Szkoda Chlopaka;/ Dzisiaj sie dowiedziałem własnie;/
Jestescie potworami. Jak mozna tak komentowac smierc mlodego czlowieka.
Może i potwory ale gdyby jechał po pijaku samochodem i zabił ci najbliższych ci co piszą komentarze byli by potworami czy ten chłopak ?.
Po 1 on nie jeżdził autem po 2 każdy może się napić a po 3 miał pecha ,,był spokojny i nikomu nie wadził ,,ciekawe czy też byś tak pisał jak byś go znał nie znałeś więc nie pisz głupot
Pecha? Chyba prosił się o to. Nie wchodzi się na słup przez przypadek... Wykazał się głupotą i tyle.
No dobra głupota ty też żadnej nigdy nie zrobiłeś ??