No tak Kasandra chce wprowadzić cenzurę...skąd my to znamy?
To nie chęć wprowadzenia cenzury, ale zwykła ludzka wrażliwość. Co może czuć rodzina gdy czyta głupawe wpisy. Pomódlcie się lepiej za dusze zmarłych i bez znajomości sprawy nie oceniajmy i nie wydajmy wyroków.
myślę,że rodzina w takiej sytuacji nie czyta forum...
18:43. Kasandra, to niech sobie najpierw wprowadzi cenzurę na to co wypisuje, a nie składa wnioski. Wnioskodawczyni się znalazła:):)
Popieram wszystko wiedzącego. Współczuje rodzinie i bliskim Wy hieny przestańcie.
18:46. Nie wiesz przypadkiem czy nick "wszystko wiedzący"nie jest rekompensatą za lata bycia "ciemniakiem"? Tak jakoś wygląda.......
I za ojca. Teraz jemu potrzebna pomoc psychologa, bo inaczej będzie następny.
a na tobie scielka ,pewnie cie szykanowanowoje pietno odcisneła szkola i zła nauczy
jestem po prostu w szoku tragedia jakich mało ostrowiec jak jakiś sosnowiec a nie piekne wesole miasto olaboga.
no ale co sie dzwić.?? znałam kobiete która to zrobiła, byla glosno przeciwko "dobrej" zmianie i manifestowala lamanie praw obywatelskich i konstytucyjnych co nie podobalo sie kilku jej kolezankom. biedna miala problemy osobiste i byla szkalowana z powyzszego powodu niektorzy rowniez rzucali w okno jej mieszkania jajka uciekajac na rowerze. do tego wlasnie prowadza wasze pomysly PiSiory zaj****be tfu pluje na was totalnie
A czemu pisory winne w tej sytuacji? Myślę, że z Tobą też coś nie tak i zacznij szukać pomocy a nie wywlekaj czyjegoś życia na forum. Popisałaś się i pewnie jesteś dumna. Wg mnie się ośmieszasz i nie masz za grosz klasy. Dajcie spokój tej sytuacji. Rozumiem wasze nudne życie, ale moze zajmijcie się własnąrodziną. A Ty halono mogłaś JEJ pomóc zamiast siać teraz plotki.
Oni na ciebie też, więc kwita jesteście. Co trzeba mieć w głowie aby tak bredzić?
Kiedyś była wina Tuska, dziś Pis-u, ba prezydenta ostrowca, że śnieg spadł... A może niech każdy zacznie myśleć a nie obwiniać wszystkich za wszystko. Nawet jakby sam Anioł rządził to i tak byłoby jak jest. Wtedy wina byłąby anioła wg Haliny na przykład.
halino -bambosz nie siej propagandy,nie siej zamętu,współczuj rodzinie ,która jest dotknięta tragedią.Jajka są drogie to primo a secundo to mało kto dorzuciłby jajkiem w okno na 4 te piętro.Nie obwiniaj,nie osądzaj domyślam się iż emocjonalnie nie dorosłaś jeszcze do wielu rzeczy więc czekaj aż rozum do główki przyjdzie Tobie,czego Ci życzę.
Miron, jeśli to 4piętro to jaki rozum może przyjść Halinie? Może byćtylko gorzej.
W naszym mieście działa Ośrodek Interwencji Kryzysowej zlokalizowany na Os. Pułanki 10. Tel. (41)276-76-00- tyle udało mi się znaleźć w internecie. Może przy okazji tej tragedii Ośrodek, korzystając z tego Forum, przybliżyłby wszystkim cele swojej działalności i zachęcił do skorzystania z pomocy w chwilach życiowych kryzysów. Każdego dnia ludzie w swoich czterech ścianach zmagają się z osobistymi dramatami nie znajdując nigdzie wsparcia lub nie szukając pomocy. Nie jestem profesjonalistką w tej dziedzinie i dlatego tylko sugeruję, że wątek na temat działalności Ośrodka Interwencji Kryzysowej znajduje uzasadnienie, mając choćby na względzie dzisiejszą tragedię.
Proszę o wyłączenie tego postu. Jest niezgodny z regulaminem.
PS nie niestety ciemniakiem