Ludzie to niech wsadzą swoje nosy we własne d...y, a nie w cudze... Jak ci się sensacji zachciało to zadzwoń na komendę, poproś o przełączenie do rzeczniczki prasowej i z nią sobie porozmawiaj.
Szok! Nie wierzę w to co czytam. Po zdjęciach widać że to blok 83. Nie chcę nawet i nie wyobrażam sobie ci ten człowiek teraz przechodzi. Szok.
Jakie to smutne, że ludzie w obliczu nawet takiej tragedii nie potrafią się zreflektować i wyciszyć tylko plują na siebie w hołdzie życiu:))
Tragedią to jest twoja znajomość języka polskiego.
nie dość że ortografią sie przejmujato jeszcze polityke mieszaja do tej tragedii, żal mi was ludzie i ile w was nienawiśći katolicy miłośc do bliźniego gdzie?
W obliczu takiej tragedii dalej z was bydło wychodzi, wstyd. Kłótnie co można co nie można, każdy ma prawo komentować i pytać, bo takie sytuacje nie zdarzają się na szczęście często. Wyrazy współczucia dla rodziny.
Niektórzy mają sieczkę zamiast rozumu skoro takimi wpisami się afiszują.
Teraz to tylko modlić się za to dziecko i matkę
Samobójstwo rozszerzone. Kobieta pewnie walczyła z depresją, nikt nie pimógł na czas, nie wyciągnął dłoni. To choroba na którą najczęściej otoczenie reaguje : weź się w garść, ogarnij się".
Dokładnie. Większość pewnie będzie winić matkę, ale pewnie to, co przeżywała, wiedziała tylko ona. Nie oceniajmy.
Dziecko bronilo się..proszę mi wyjaśnić jak matka.....matka..może zabijać swoje dziecko .co to się dzieje w tej ultrakatolickiej Polsce .
A ja Ci moge wyjasnic... Jezeli ta matka miala depresje...trudno jej bylo zyc ... nikt jej nie pomogl na czas.... niestety tak jest. W takiej sytuacji kazdy wini matke... a przeciez ona tak bardzo kochala to dziecko ze nie chciala go zostawic tutac...Ludzie..prosze Was nie oceniajcie! Nikt nigdy nie wie co drugiemu czlowiekowi siedzi w glowie ... czy byla to depresja czy nie napewno bylo to cos strasznego dla niej. Mozemy sie tylko modlic o ich dusze i wytrwalosc dla meza tej kobiety.
Wiesz, czasem jest tak, że ludzie próbują pomóc. Ale osoba z depresją nie chce tej pomocy przyjąć, nie umie jej przyjąć, często uważa, że nie ma problemu lub też, że nikt i nic nie może jej pomóc. Psychika ludzka jest bardzo skomplikowana. Ogromna tragedia. Bardzo mi szkoda dziecka.