Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Tragedia w Ostrowcu

Ilość postów: 276 | Odsłon: 29590 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Tragedia w Ostrowcu

To ty myślisz że wszyscy usprawiedliwią czyn tego potwora???

W każdej rodzinie są jakieś kłopoty i "brudy" jak ty to mowisz, naprawdę w każdej, ale nikt nie odbiera życia swojemu dziecku, małej niewinnej istocie.

Chciała się zabić sama, mogła to zrobić, ale nie jest Bogiem żeby odbierać życie komuś innemu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeśli Bóg istnieje, to każdy za swe czyny sam przed nim będzie odpowiadał i tyle w temacie gościu 8:43.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 191

Odp.: Tragedia w Ostrowcu

Nie tylko dewoty snują domysly. Słyszałam jak dwóch małych chłopców idących do szkoły o tym rozmawiali.

Jeden do drugiego mówił: "jak może matka zabić własnego synka".

Wszyscy są wstrząśnięci i wszyscy o tym mówią.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wiem coś o tym. Mam córkę rok starsząi chodzi do tej szkoły, do której chodził ten chłopiec. Podsłuchałam już wielokrotnie jak ze swoją koleżanką rozmawiają w pokoju córki o tej tragedii. Koleżanka młodsza od mojej córki o rok, rówieśniczka chłopca. Obie go znały. Wszyscy o tym mówią. Dawno o takiej tragedii nie słyszałam, a dzieci oczywiście, że się interesują. Te które chodziły z chłopcem do jednej klasy miały opiekę psychologa. Nic dziwnego, że ludzie o tym mówią. Ja nie oceniam, nie wiem co się stało, Wy teżnie wiecie. Jeszcze różne fakty mogą wyjść na światło dzienne. Dla mnie to nie do uwierzenia, że można krzywdzić dziecko, jakiekolwiek a własne to nie na mój umysł.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Adminie czy mógłbyś zamknąć ten wątek? Uzasadnieniem sa niektóre posty. Jesli prymitywni ludzie wyrażają się tak jak się wyrażają to cywilizowani ludzie powinni to przerwać. Dziękuję.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ludziom na ulicy tez usta zamkniesz? Zamknięcie wątku nic nie da, bo i tak ludzie wszędzie na ten temat rozmawiają. Musi upłynąć trochę czasu aby przestali o tym myśleć i rozmawiać i nie zabronisz im tego, czy Ci się to podoba czy nie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 200

Nie, poki ci mamy wolność słowa i wyrażania opinii.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 201

Jak mamunia klepie o jednym i tym samym w domu to normalne ze dziecko tez. I tak rosnie kolejne pokolenie dewotek

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To ty też dewota bo tu wchodzisz i czytasz. Udanwsz tylko lepszą, i prosisz o zaprzestanie pisania. Ale każdy nowy wpis śledzisz z wypiekami.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 203

Bzdury15:41 piszesz. Właśnie dlatego, ze od małego slyszymy nie interesuj się życiem innym, jest taka znieczulica. Udajemy, ze nie słyszymy płaczu itego dziecka, żony czy matki staruszki. Nie widzimy siniakow, okularów w pochmurny dzień, smutnej zrezygnowanej osoby. Ja abstrahuje od tej tragicznej sprawy. Nie wiem co się zdarzyło i nie mnie oceniać. Jednak takie sprawy zmuszają do zastanowienia i popatrzenia dalej niż czubek własnego nosa. Właśnie reagujmy, wyciagajmy rękę i nie udajmy, że nie widzimy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 205

A ty kim jesteś? Udajesz że się nic nie stało, że wszystko w porządku. Jak to można nazwać? Tak mamy postępować? Nic nie widzieć, nic nie słyszeć?

Brawo!

Póki co, to nie ma przyzwolenia na tego typu zbrodnie, ba, na żadne zbrodnie, szczególnie na dzieciach, a ludzie będą mówić głośno o takich zwyrodnialcach.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

życia już się nie przywróci. A zamętu nie trzeba.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 216

Wielce przejeci a jak màż bije zone w mieszkaniu obok to udajà ze nie słyszà.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mierzysz wszystkich swojąmiarą? Akurat nie znam tej rodziny, chłopca z widzenia znałam, bo widywałam w szkole jak chodziłam po dziecko. Jednak wystarczy posłuchać co mówią ludzie... Ja słyszę od ludzi, że to byłą idealna rodzina, być może pozory. A swojądrogądziś kobiety (piszę to jako kobieta) coraz więcej sobie pozwalają i może częściej one podnoszą rękę na kogoś niż mężczyzna. Nie rozumiem w ogóle jak możesz pisać o biciu żony w tym temacie. To tak jakbyś coś sugerowała.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bo smieszne sa wasze usprawiedliwienia interesowania sie kims. Ze sie powinno i inne bzdury to czemu nie pomagacie sasiadkom ktore maja mezow pijakow. I nie mam meza pijaka tylko dziwi mnie ze was obchodzi zycie innych tylko nie swoje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 208

15:41 ja nie musiałam klepać, w szkole był psycholg, rozmawiał, był tvn. Dziecko mi o tym powiedziało. Zresztą jak na drugi dzień wyszłam z domu to w sklepach, na bazar,ku, pod blokiem, w którym wydarzyła się tragedia wszędzie tam mozna było słyszeć o tej sprawie. Wg ciebie nauczyciele, psychologowie, rodzice nie powinni o tym rozmawiać z dziećmi? Ja uważam, że powinni. Nie można było 10-11latków zostawić z tym samych.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 199

Jak już to koszy. Nikt tu dewotą nie jest. Dewotki to stoją pod blokiem 83 i obgadują.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak już to zajrzyj do słownika jaka jest forma dopełniacza tego wyrazu i dopiero pouczaj.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 891113141516
Przejdź do strony nr
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -