http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/wiadomosci/ostrowiec-swietokrzyski/a/zwloki-matki-i-dziecka-w-mieszkaniu-w-ostrowcu-policja-nie-wyklucza-zabojstwa-i-samobojstwa,13020801/
16:07. A ty do nauki i trochę kultury, małolacie. Wiadomo, że ty wolisz wątki typu "Kto chodzi w skórzanych spodniach" i inne debilne. Wydarzyła się tragedia i ludzie mają prawo pytać. Zrozumiano?
A ciebie gowno obchodzi co sie wydarzylo. Do psychiatry jak nie mozesz zyc bez plotek
Patolnia to cie zrobila pisowski elemencie. Idz sie dowiadywac o wraku tupolewa i miesiecznicach. Dotarło?
Jakie prawo? O jakim prawie Ty człowieku pier..sz? Prawo do wpier..nia się w czyjeś życie i interesowania się nim? Kto Ci dał to prawo?
Niektórzy mają sieczkę zamiast rozumu skoro takimi wpisami się afiszują.
Jak tak moźna sobie nawzajem ubliźać Totalny brak szacunku
Szokujące wpisy a cała tragedia w oddali, to coś nieprawdopodnego.Uwaźam , źe powinno stać nas wszystkich na coś więcej ból smutek i źal .
No tak Kasandra chce wprowadzić cenzurę...skąd my to znamy?
A ja Ci moge wyjasnic... Jezeli ta matka miala depresje...trudno jej bylo zyc ... nikt jej nie pomogl na czas.... niestety tak jest. W takiej sytuacji kazdy wini matke... a przeciez ona tak bardzo kochala to dziecko ze nie chciala go zostawic tutac...Ludzie..prosze Was nie oceniajcie! Nikt nigdy nie wie co drugiemu czlowiekowi siedzi w glowie ... czy byla to depresja czy nie napewno bylo to cos strasznego dla niej. Mozemy sie tylko modlic o ich dusze i wytrwalosc dla meza tej kobiety.
Popieram wszystko wiedzącego. Współczuje rodzinie i bliskim Wy hieny przestańcie.
obwinia się matkę,a gdzie w tym wszystkim tata?
A Ciebie ktoś prosił o wpis? powiesz kto?
Ludzie tylko żyją życiem innych! Mieszkam niedaleko, ale tylko współczuję rodzinie bo tragedia spotkała nią. LUDZIE PO CO ZAKŁADAĆ TAKI WĄTEK NA TYM FORUM! DLACZEGO NIKT TEGO NIE KONTROLUJE!
Ludzie opamiętajcie się to jest Tragedia a wy jak chieny robicie sobie sensacje znam(łem) tą rodzię i to jest cios dla mnie jakie głupoty wypisujecie pokój ich duszom
jestem po prostu w szoku tragedia jakich mało ostrowiec jak jakiś sosnowiec a nie piekne wesole miasto olaboga.
no ale co sie dzwić.?? znałam kobiete która to zrobiła, byla glosno przeciwko "dobrej" zmianie i manifestowala lamanie praw obywatelskich i konstytucyjnych co nie podobalo sie kilku jej kolezankom. biedna miala problemy osobiste i byla szkalowana z powyzszego powodu niektorzy rowniez rzucali w okno jej mieszkania jajka uciekajac na rowerze. do tego wlasnie prowadza wasze pomysly PiSiory zaj****be tfu pluje na was totalnie