proszę was tylko jak by były te marzanny rozpuszczalne bo ile jest ich w krzakach -Wędkarz
kolego Yamaha,nasza grupa" Moto-Mix" też się wybiera na topienie marzany do Sandomierza.Skoro zapoczątkowałeś wpis na tutejszym forum ,proponuję kontynuj dalej,ustal godzinę wyjazdu,miejsce.My zazwyczaj wyjeżdżamy z parkingu dawnego Mini -mala a obecnie L-clerk.Parking duży pomieści wszystkich,wydaje mi się że godzina 10 :00 bedzie stosowna ale decyzja należy do Ciebie jako organizatora grupy z Ostrowca .Pozdrawiam Mirek W.
są w ogóle jacyś chętni ?? czy tyko wiele szumu a na zbiórce tylko dwa motory
W tamtym roku startowalismy z pod black point chyba o 10, było ze 20 osób po drodze dolaczylismy do Rabit wolves i na Sandomierz wjechalismy spora grupa w tym roku będzie podobnie
26.03.2017 wyjazd do Sandomierza. Klubu Przyjaciół Pojazdów Dawmych SINGIEL. Odbędzie się z pod sklepu Kaufland o godz. 10:00. Mała korekta z uwagi na brak miejsca pod Tesco.
Sylwku, z klubu SINGIEL zapraszamy pod L.Clerk z całą kampanią,wyjedziemy wszyscy razem z Ostrowca ,stworzymy dość silna dużą grupę.W kupie zawsze była SIŁA.Łatwiej i sprawniej jest wyjechać spod dawnego Mini -mala.
pozdrawiam Mirek W.
Black Point na rampie przy Zagloby
Litości !!! Jedno miejsce jeden wyjazd ? (A może Rynek w Opatowie?) Dobrze to Kaufland czy E.Leclerc ? czy też Black Point ?
W moim przypadku - przelotowo 90 pojadę, mogę się krztusić pod większe górki :-) jeżeli tylko gów*** z nieba sypać nie będzie pojawie się na pewno. Pozdrawiam
jak zwykle każdy w swoją stronę, myśle że orlen na opatowskiej będzie po drodze każdemu.Wtedy wszyscy bendą jechać w strone Opatowa i dalej
Ja też pojadę
rączka w górę kto nadal aktualny na niedziele?
Witam No to jak Bractwo Motocyklowe szykuje się na wyjazd ;)
reprezentacja Ostrowca Świętokrzyskiego godnie uczestniczyła w Sandomierskim topieniu Marzanny
taaa pierdnęli po Ostrowcu utopili Marzanne w kamiennej i pojechali do domu bo im jaja zmarzły.pfff godnie
Witam
Dokładnie tak jak mówisz kolego Fazer. Ja w tym roku nawet nie zakładam wątku "wycieczki motocyklowe w sezonie 2017". W tamtym roku na wycieczki które planowałem nie pojechał nikt, a było ich kilka. Na szczęście poznałem Was i ten sezon zapowiada się bardzo fajnie. Jest kilka ciekawych pomysłów.
Pozdrawiam.
I coś dzieje się w temacie???? jakaś kolejna wycieczka zapowiada się czy cisza na Ostrowcu ????