Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Tomograf prywatnie w Ostrowcu

Ilość postów: 12 | Odsłon: 1844 | Najnowszy post
  • Tomograf prywatnie w Ostrowcu

Witam czy może ktoś z forumowiczów orientuję się gdzie szybko zrobię prywatnie tomograf kręgosłupa Przecież na NFZ to jest jakaś paranoja mam częste bóle kręgosłupa lędźwiowego dostałam skierowanie ale terminy są straszne .

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Tomograf prywatnie w Ostrowcu

Sprawdź. Rezonans Kielce ul.Zagnanska lub na NFZ Staszów szpital Rezonans H.Gruszka .

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Tomograf prywatnie w Ostrowcu

Ja robiłam na Nfz na Pulankach za Medykiem,nawet termin miałam jesli można tak to nazwać przyzwoity,bo bylam w maju,a rezonans robili mi w sierpniu.To i tak lepiej,bo w Kielcach wyznaczyli mi na październik.Mysle,ze prywatnie mialabys jeszcze szybszy termin.Polecam rezonans za Medykiem,dużo lepszy sprzęt,otwarty z tylu głowy,bo w Kielcach kiedys robiłam i myślałam,ze zejdę,czułam sie jak zamknieta w trumnie.

Gość_BB
      Zgłoś
      Odpowiedz

Skarżysko Afidea wejdź na strone i sprawdź cenę byc moze trafisz na promocje .Ostrowiec 400 zl a tam np 250 zl.Wybór pozostawiam Tobie. Ale ja osobiscie nie robie zadnych badań w Ostrowcu szkoda czasu i kasy. Nie trać kasy na tomograf zrób dokładny rezonans .

Gość_Mila
        Zgłoś
        Odpowiedz

Mila ma rację,ja tak miałam,ze zrobiłam tomograf,lekarz zobaczył wynik i skierował mnie na rezonans,bo to dokładniejsze badanie,tak jakby nie mogl od razu.Skoro chcesz prywatnie,to najlepiej od razu rezonans.

Gość_BB
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

U Gruszki koło mpk czekałam 3 dni ale płatne no i skierowanie trzeba mieć

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

prywatnie nie potrzeba skierowania ,byłam prywatnie ale nie u nas bez skierowania,za prywatny rezonans płacisz więc skierowania nie potrzeba ,tak robią ci którzy oprócz tego że ty płacisz bo prywatnie ze skierowania ściągają zwrot z kasy chorych

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Nie polecajcie tam mocno Ostrowca bo ceny są szalone.Sama sprawdź cennik tak jak pisałam Afidea skarżysko tam możesz trafić na promocje i nie czekasz.Opatów jeszcze może w szpitalu.To zależy od budżetu domowego na ile możemy sobie pozwolić.

Gość_Miła
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak to czyli mnie w jajo u gruszki zrobili. Jeszcze wymusili kontrast a lekarz docelowy powiedział że nie był potrzebny. Miało być 200 wyszło 400. A fuj!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Kontrast pewnie był zaproponowany aby wynik badania był z lepszym efektem. Badanie bez kontrastu jest tańsze to oczywiste.Zapewne nikt w jajo Cię nie zrobił każdy ma swoje inwidualne ceny więc to od Nas zależy czy się na nie decydujemy.Ale dodam że ciekawie robione są promocje na takie badania .

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

no ja nie wiem. Miałam robiony w zeszłym roku i czekałam 3 tygodnie.Wystarczy, że lekarz prowadzący zrobi adnotację pilne!!!!!!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

miałem pilne i czekałem 2 miesiące

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -