A matka , ojciec , zona , maz , dziadek , babcia ,wuj , ciotka , sasiadka itd to nie ludzie ? Tu chodzi o ogol - kazdy moze byc toksyczny - tu na forum tez . Chodzi o to by , jeden ludz ,nie zatruwal drugiemu zycia ,na kazdym kroku narzucajac mu swoj sposob zycia i myslenia
Każdy może być i to jest właśnie problem, o którym należy mówić i takich ludzi tępić, bo niszczą innym życie bezkarnie i świadomie.
W przypadku Felice, która jest facetem, narzucanie sposobu życia, to jest pikuś, bo można olać, ale chodzi o to, że on deprecjonuje, niszczy, pomawia ludzi w Ostrowcu, których uważa za wrogów, bo są lub byli od niego lepsi.
Z pól i łąk wsi Obreczna.
O co chodzi z tą Obręczną? Co jakaś wiocha ma wspólnego z tym wątkiem?
A z Obrecznej słynna postać się tego forum wywodzi. Nie wiedział ty?
Są na tym forum jakieś słynne postaci?Chyba coś mnie ominęło.
Najbardziej toksyczna, bardziej niż ruiny elektrowni w Czernobylu, jest pusta Felice123.
"NA TYM POLEGA UWIĄD STARCZY, ŻE ZAMIAST MÓWIĆ, CZŁOWIEK WARCZY"- specjalna dedykacja dla toksycznego trolla forum, niejakiego ciemniaka12(w konspiracji)vel Felice123, z pozdrowieniami od Sztaudyngera.
Ponieważ na różne sposoby, w związku z moimi wpisami, jest tu "szargany" @ ciemniak12 i to przez kogoś, to do miana mężczyzny ciągle nieudolnie tylko pretenduje, pozwolę sobie wkleić tutaj mój post...dokładnie sprzed roku, tj. z 27.08.2018 r., który popełniłam w wątku "Dzień Pański - kolejny.":
"Czy prawdą jest, że lubię rozmawiać z ludźmi inteligentnymi ?
Tak, i to bardzo.
Czy prawdą jest, że zawsze ceniłam ludzi z charyzmą ?
Tak, odkąd pamiętam, tak zawsze było.
Czy prawdą jest, że nie lubię pozoranctwa, sztuczności ?
Tak, szkoda mi czasu na teatralne gesty i puste słowa.
Czy prawdą jest, że małostkowość i kompleksy rozmówców mnie męczą ?
Tak - okropnie mnie męczą.
I najważniejsze: Czy prawdą jest, że czuję się integralną częścią wspólnoty kościelnej - mistycznego ciała Jezusa Chrystusa.
Tak, czuję się siostrą w wierze (nie)ciemniaka12.
No, to tak pokrótce wyjaśniłam dlaczego bardzo lubię rozmawiać z (nie)ciemniakiem12.
A teraz najważniejsze...nie pozwalaj sobie na sprowadzanie tej relacji do czegokolwiek innego niż wynika z moich słów jw.
Kontroluję moje myśli i zapewniam, że przysięga małżeńska to dla mnie nie prawo w kamieniu lecz w sercu."
Gościu...a teraz odpowiem ci jeszcze słowami @ ciemniaka12, tak jak je zapamiętałam, bo nie mogę ich teraz odnaleźć, by przytoczyć dosłownie:...mężczyzna, to coś więcej niż zwisanie.
Zgadzam się z tym. Z pewnością mądre kobiety wybierają mądrych mężczyzn, a z tego wniosek, że w tobie gustować mogą te, które mądrością nie grzeszą. :))
Pozdrowienia dla ciemniaka12.