Jadł juz ktoś w Tokio Sushi bo zastanawiam czy nie zrobić sobie dzisiaj takiej kolacji?
z Tokio nie jadłam ale z Midori bardzo czesto zamawiam i jestem zachwycona ;)
wczoraj probowalam sie dodzwonic do nich przez godzine i tylko poczta wiec czy to dziala jeszcze ?
Jak to czy to działa jeszcze?Ja pierwsze słyszę,myślałam,że dopiero się otwiera
Oni mają tylko w dostawie, jadłam kilka dni temu i całkiem dobre, dają więcej ryby niż w Midori i mają pieczone ryby- bardzo dobry tuńczyk w tempurze. Bardziej sie opłąca zestaw zamówić.
Niezła reklama żeby odciągnąć klientów od Midori gdzie z resztą robią dobre sushi
Można w dziale ogłoszeń!Od tego jest!Tutaj na forum to jeszcze coś się nie otworzy a już ma zjechane opinie,taka mentalność...żałosna
a gdzie jest tokio sushi podajcie miejscowke
Ja bym sie nie odwazyla zjesc sushi szczegolnie z surowa ryba nie wiedzac gdzie i w jakich warunkach jest to robione. Z tego co wiem produkcja sushi powstaje w domu wiec..... W midori chociaz widze co jem. Szkoda ze ludzie nie umieja znalezc swojego pomyslu na biznes tylko probuja nieudolnie kopiowac innych. A co do zestawow to dostalam ulotke i porownujac ceny zestawow bardziej oplaca sie w starym sushi a nie w tym nowym.
Jak to,w domu robią i wożą do klientów?A sanepid to sprawdził?
wlasnie tez mam obawy zeby zamowic jesli nie ma lokalu. wchodzac do jakiegos miejsca czuje sie zapachy i widzi ludzi którzy to robia. tu nie wiem nic a zjedzenie potrawy z surowa ryba z niepewnego miejsca to ryzykowne przedsiewziecie. jak sie zatruje to nie mam nawet jak tego zglosic bo nie wiem z kim rozmawiam przez telefon. ogolnie jestem za tym zeby powstala konkurencja. chetnie zjadla bym w takim barze danie typu losos w teriyaki albo jakas wolowine. nie chce tylko rollsów. przydaly by sie salatki z krabem albo krewetkami. miso bez grzybów, ogolnie wiecej zup by sie przydało. moze konkurencja popchnęłąby do rozwoju lokali. w innych miastach sa miejsca z prawdziwego zdarzenia a u nas okrojona karta. brak platkow bonito, wegorza, maslanej, przegrzebków,kraba,japonskich warzyw i smarzonych owocow morza w panierce.makow bez nori czy makow w tempurze. na sama mysl mi slina cieknie ale coz z tego jesli na takie rzeczy musze robic wypady do innego miasta.
no własnie gdzie Tokyo sushi ma swoja siedzibe?? gdzie oni robią to sushi? jakos bym nie ufała ale jak kto woli :) a Co do bigosu to bym zjadła ;P