dlaczego w o-cu nie ma toi toi?czy jestem zmuszona kucac pod krzaczkiem i drżec że mnie ktoś zobaczy?
ale jak mi się zachce np na ogrodach to do parku już nie zdążę:)chodzi mi o to że powinno ich trochę powstac
co 10metrów ci wystarczy??? ludzie wam to sie już w głowach pierd.... Łazienki w domu nie masz??? będzie stał np na ogrodach na początku placu zabaw a ty będziesz na końcu i co będziesz chciała jeszcze jeden bo nie zdążysz plac zabaw przejść?? najlepiej może średnio co 2-3lampa na ulicy??? wystarczy ci?? nastawy TOI TOI na mieście będzie miasto TOITOIów.
najlepiej na każdym przystanku!a ty wracasz do domu z drugiego końca miasta żeby się załatwic?dobre pewnie obsrywasz krzaki!
nie jestem jak dziecko że jak się wychodzi na miasto to zabieram jedzenie picie toaletę ciuchy na zmianę, rano się załatwiam przed praca, w pracy jeśli trzeba nie zawsze, i poźniej w domu. Jak chodziłem do szkoły to rano w domu i po 7-8h w szkole (plus 2 razy 20min na powrót) w domu. Umiem wstrzymywać w nieodpowiednich momentach :)
stać Cię na neta? to jak Ci się zachce to Taxi :)
powinny być szalety miejskie z panią do sprzątania-ale ktoś by wymyślał że za drogo. I kółko się zamyka.
Sorry, ale sranie w taxi to już chyba przesada ;)
kucaj ale uwazaj na straz bo mozesz dostac mandacik