A może tak założycielka tego wątku, zamiast"łapać za słówka"i kręcić z tego aferę, przy okazji podburzajac jednych przeciw drugim, poruszyła by o wiele bardziej poważny problem jaki rozgrywa się u naszych sąsiadów za zachodnią granicą, ale na tyle blisko naszego kraju, że niedługo może być u nas podobny problem. Chodzi o syryjskich imigrantów, którzy coraz częściej atakują miejscową ludność. Czyżby ten temat dla tej pani był niewygodny, ze względu na sympatie polityczne, z którymi się nawet nie kryje?
gdyby nie nowa Polska to miałaby konfrontację z tym :
Na islamskiej konferencji teologicznej w Kuwejcie szejk Othman Al-Khamis ogłosił fatwę, czyli oficjalną opinię w kwestiach religijno – obyczajowych, w której wyjaśnia jak muzułmanin powinien postępować z nieposłuszną żoną.
Według duchownego, pierwszym krokiem do zdyscyplinowania żony powinno być upomnienie jej przez męża. Jeśli to nie pomaga, drugim krokiem powinno być “zaprzestanie dzielenia z nią łoża”, czyli po prostu nieuprawianie z nią seksu. Jeśli i to okazuje się nieskuteczne, trzeba przejść do trzeciego kroku, czyli bicia. Szejk dokładnie wyjaśnia jak należy to robić.
“Nie należy bić mocno. To znaczy nie tak mocno jak się bije mężczyznę. To powinno być raczej psychologiczne bicie w celu poniżenia żony” – tłumaczy islamski kaznodzieja, powołując się na zapisy Koranu.
Szejk wyjaśnia też, że “nie należy łamać kobiecie kości, ani bić ją w twarz”. “Niektórzy dawni nauczyciele mówią nawet, że mąż powinien bić żonę sewakiem, czyli arabską szczoteczką do zębów. Kobieta musi zrozumieć, że mąż jest rozzłoszczony” – tłumaczy cel bicia żony kuwejcki szejk.
Cały czas zastanawiam się w jakim właściwie państwie się urodziłem i wiele lat przeżyłem, skoro dla naszych geniuszy (podobno historyków) Polski przed 1968 nie było.
To jak raz nie Putin powiedział tylko nasz rodzimy miłośnik socjalizmu
Nic na to nie poradzę że nie posiadasz za grosz inteligencji aby pojąć co premier miał na myśli No ale pal głupa,dobrze ci to wychodzi
ZWOLENNICY Ale wam MÓZGI zlasowali..kłamstwa.oszustwa..zakłamanie historii. Rzeczywistości to domena tej partii
Prawda ich bardzo boli .
Szkoda że mamy taka durną opozycję która nawet w obliczu faktów nie potrafi stanąć w prawdzie.
A gdzie wielki Polak -król Europy ? Milczy .Zabrakło odwagi tak po ludzku ?
Stanąć za najeźdzcami islamskimi miał odwagę.
Durnych to mamy wyborców którzy oddali swoje głosy na ludzi o bardzo dziwnym i oderwanym od rzeczywistości widzeniu świata, którzy dążą aby Polska faktycznie znalazła się na poziomie 68 roku
Sam jesteś durny gościu 18:06. Głosowałem na PIS, nie zawiodłem się więc będę głosował na nich ponownie, we wszystkich najbliższych wyborach. Twoje zdanie na ten temat mam natomiast w głęboki poważaniu.
Nie dziwię się, pewnie doisz ile wlezie
Nie ma co doić,8 lat poprzedniej władzy zrobiło swoje,wymię puste.
8 lat poprzedniej władzy było bardzo dobre dla Polski
2 lata ostatnie to już tylko dojenie
Tak, masz rację 19.55- ale świętych- do tej pory - krów
Skoro było tak dobrze to dlaczego przegrali wybory.He?
Na budynku polskiej ambasady w Izraelu namalowano skandaliczne hasła wymierzone w Polaków. Atak prawdopodobnie wpisuje się w spór w relacjach polsko-izraelskich wokół nowelizacji ustawy o Instytucie Pamięci Narodowej.
Czarnym markerem zapisano “Polish shit” (Polskie gów… – ang.) i “Murderer go fuck yourselves” (Mordercy idźcie się piepr… – ang.). Z kolei na furtce prowadzącej do konsulatu namalowano swastyki.
I co wy na to pożyteczni idioci?