Jak zauważyłam forumowicz się bardzo interesuje, a jak widać ktoś zaniedbuje swoje obowiązki. Słusznie napisał: 3lata SWOJEJ pracy. Czy sądzisz, ze niezainteresowany rodzic pisałby na forum cokolwiek na temat szkoły? Najłatwiej swoje niepowodzenia zrzucić na rodziców, swietna taktyka. Atak najlepszą obroną...
Nie zgadzam się tym. Jaki koniec czerwca?!Są wyniki poszczególnych szkół i uczniów. w wiejskiej szkole naszego powiatu Pani dyrektor już z samego rana podała do wiadomości wyniki testów!!! Trzeba tylko chcieć! Dlaczego w jednej szkole znają wyniki a w innej nie? zaniedbanie dyrekcji?
Popieram w 100%. Moje dziecko tez uczęszcza do tej szkoły, też mnie interesują wyniki, których nikt nie podał, a w innych szkołach dali radę. Zdaje mi się, że moje dziecko chodzi do tej samej klasy, bo wszystko się zgadza.
W 14 każdy 6 klasista wczoraj otrzymał swoje wyniki.
Polski, matematyka i j.obcy.
w PSP 4 nauczyciele podali i omówili wyniki w piątek
w 10 też każdy dzieciak , który pisał sprawdzian poznał swoje wyniki.
w trójce też
Jak pozwoliliście Wilczyńskiemu na obsadzenie stanowiska dyrektora osobą, która jako nauczyciel nie schańbiła się pracą, to nie dziwcie się że jako protegowany byłego i obecnego prezydenta ma wszystko w d.., bo wi doskonale, że nawet jak doprowadzi szkołę na skraj upadku to i tak zostanie "wybrany w ustawionym konkursie" na następną kadencję.