Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Test 6-klasistów - PSP nr 5 - wyniki

Ilość postów: 15 | Odsłon: 1851 | Najnowszy post
  • Test 6-klasistów - PSP nr 5 - wyniki

wyniki testu 6-s-cio klasistów

CZy ktoś wie dlaczego SP nr 5 podała swoim uczniom wyniki tylko z egz. z j. ang.? a co z resztą? z całą pewnością są do pobrania ze str. kuratorium dlaczego nikt się tym nie zainteresował, od czego są nauczyciele, dyrekcja? To także ich ocena! Mają to w nosie? a rodziców i uczniów też? Mnie interesowałoby jakim wynikiem mogę podsumować ostatnie 3 lata swojej pracy, jakie mam wyniki, jak "moje" dzieci wypadły na tle innych, "moja" klasa, moja szkoła, jak poszło koleżankom, kolegom... ale to tylko gdybania i pobożne życzenia o nauczycielach z pasją a już szczególnie w TEJ szkole, żałuje że posłałam tam swoje dziecko!!! Odradzam wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły dla swoich pociech. Totalna masówka! Te same propozycje wycieczek oklepane od lat, powielane schematycznie, brak zainteresowania indywidualnymi potrzebami dziecka, brak pomysłu na integrację klasy, sposób nauczania niektórych przedmiotów tragiczny, umiejętności pedagogiczne (co po niektórych)nauczycielek to zwyczajna kpina, dyrekcja też umywa ręce i jest głucha na sugestie i uwagi rodziców, tygodniowe zwolnienia-brak zastępstw i jeszcze dużo, dużo uwag...Oczywiście są pracownice tej placówki, które potrafią sobie poradzić z dzieciakami, a nie wydzwaniają do rodziców, żaląc się: " bo on to się kręci całą lekcję", bo ona to mnie nie słucha" itd itp i tym właśnie nauczycielom DZIĘKUJĘ, za ciężką pracę, zaangażowanie, za trud włożony w wychowanie "naszych" dzieci i życzę wielu sukcesów w pracy zawodowej w kolejnych latach pracy, a wyniki testu... cóż widać rodzice najbardziej się o nie martwią. Mają być w poniedziałek, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie włodarzom PSP nr 5 wywiązać się ze swoich obowiązków

Gość_FORumoWICZ
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Test 6-klasistów - PSP nr 5 - wyniki

a może wy rodzice się nad tym zastanówcie jak interesujecie się dziećmi,bo tylko liczycie na dopilnowanie szkoły a sami nic

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

gdzie można zobaczyć wyniki

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Test 6-klasistów - PSP nr 5 - wyniki

gdzie można zobaczyć wyniki także z innych szkół

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Jak zauważyłam forumowicz się bardzo interesuje, a jak widać ktoś zaniedbuje swoje obowiązki. Słusznie napisał: 3lata SWOJEJ pracy. Czy sądzisz, ze niezainteresowany rodzic pisałby na forum cokolwiek na temat szkoły? Najłatwiej swoje niepowodzenia zrzucić na rodziców, swietna taktyka. Atak najlepszą obroną...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Na razie są wyniki ogólne na województwa, a pod koniec czerwca będą wyniki na poszczególne szkoły.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie zgadzam się tym. Jaki koniec czerwca?!Są wyniki poszczególnych szkół i uczniów. w wiejskiej szkole naszego powiatu Pani dyrektor już z samego rana podała do wiadomości wyniki testów!!! Trzeba tylko chcieć! Dlaczego w jednej szkole znają wyniki a w innej nie? zaniedbanie dyrekcji?

Gość_FORumoWICZ
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

kłania się czytanie ze zrozumieniem :)

Gość_FORumoWICZ
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Popieram w 100%. Moje dziecko tez uczęszcza do tej szkoły, też mnie interesują wyniki, których nikt nie podał, a w innych szkołach dali radę. Zdaje mi się, że moje dziecko chodzi do tej samej klasy, bo wszystko się zgadza.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

W 14 każdy 6 klasista wczoraj otrzymał swoje wyniki.

Polski, matematyka i j.obcy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

w 10 też każdy dzieciak , który pisał sprawdzian poznał swoje wyniki.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A u mojego nie podawano

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

To może zamiast na forum zadać pytanie dyrekcji szkoły.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę