Bo to dzień wolny od pracy.
Bo dla debili nie otwierają ha ha
Ludzie żal mi was jesteście samolubni naprawdę nie dacie nawet ludziom odpocząć święta a dlaczego Ty nie pracujesz??
Chciałbyś c---u pracować dzisiaj? to dlaczego nie pracujesz?
nie musiała być pełna obsługa ale parę osób mogli zagonić do pracy , a narzekają ze bezrobocie.
Kokosza na niedziele będzie z ciebie rosół.
w sylwestra do ktorej bedzie czynne tesco?
Dla tego nieczynne żeby takie bezmózgie yeti mogło założyć temat na forum i żeby takie bezmózgie yeti mogło pisać głupoty i nie dać ludziom odpocząć od takich yetich :)
Ostrowieckie Centrum Rozrywki-Tesco!pare razy w roku nie czynne i ludziom cos sie robi,nie wiedza gdzie sie podziac i co ze soba zrobic.zenujace sa takie posty i takie myslenie.
do ktorej w sylwestra czynne tesco?
dzisiaj 26 to już chyba czynne , bo gdzie tu iść w południe.
animka z główką wszystko OK?
We wszystkich krajach unijnych w sobotę i w niedziele sklepy są zamknięte.Ludzie którzy chcą coś kupić idą na stacje benzynowe.Tam normalni ludzcy Pracodawcy dbają o personel i ci maja wolne.Tu w tym nienormalnym kraju chciwi pracodawcy nie szanują ludzi,matek i ojców dzieci i każą im tyrać.A jak jest projekt by zrobić tak jak na zachodzie środki masowego rażenia które reprezentują ich punkt widzenia grzmią że o to będzie kilkanaście tys bezrobotnych!! To jak to jest?- na zachodzie można a tu nie? Chcą nas wykończyć? Szkoda mi tych Matek i Ojców co zamiast zajmować się dziećmi i im poświęcać wolny czas muszą tyrać za nędzne pieniądze.
bo takie debile jak Ty tam nie pracują, gdybyś tam pracował pewnie byś otworzył i chętnie przyszedłbyś do pracy...jak nie masz gdzie chodzić na spacery to lasu idź, a najlepiej nie siadaj do komputera i na forum bo głupie pytania zadajesz, zajmij się czymś pożyteczniejszym
Jakby wszyscy pisali ze powinno być otwarte Tesco to by za rok nie zamykali na święta / piszcie o tym rodacy.
Z tego co wiem to jest to dzień WOLNY od pracy dla wszystkich. Po co chodzić na zakupy w ten dzień?
dupku oni chyba też chca mieć święta
Bo wtedy jest Boże Narodzenie!
A ty kokosza to chyba z Marsa jesteś, bo tam 25 grudnia Tesco jest czynne.