Anglia wróciła na święta widać po zachowaniu ubraniu i wypowiedzi np mówi u nas w Londynie ......a był 3 miesiące na zmywaku a 30 lat w Ostrowcu na bezrobotnym siedział wcześniej.
To może ty na ochotnika przyjdziesz i będziesz obsługiwał,a pracownicy spędzą Święta z rodzinami jak normalni ludzie.Dwa dni można się obejść bez zakupów Tak????????
Nie ma to jak Święta w Tesco czy McD. Eh ludzie ludzie
Tak czytam, czytam i oczy przecieram...
Naprawdę chcielibyście by ludzie w marketach byli zmuszani do pracy w święta? Tak trudno zrobić zakupy wcześniej? Ci ludzie często pracują za marne grosze, muszą zostawać po godzinach, nie wolną im siąść gdzieś odpocząć bo zaraz straszeni zwolnieniami albo mają reprymendy.
Ciekawe, czy ktoś z Was zamiast siedzieć z rodziną przy stole chciałby przychodzić w święta by obsługiwać maruderów co za miast na spacer po świątecznym obżarstwie chcą się kręcić po markecie dla rozrywki.
Chociaż... wczoraj jadąc na cmentarz widziałam niespotykaną kolejkę w Żabce aż za drzwi wychodziła, parking zapchany na maksa, bo trzeba było coś dokupić w 2 dzień świąt. Co, to ja nie wiem. Stawiam na to, że trunków brakło.
Małe sklepiki zawsze będą czynne w święta, bo niektórzy właściciele sobie utargu nie odpuszczą. Więc nie jest tak, że nie ma gdzie czegoś kupić. Markety pootwierane do tego nie potrzebne.
mam takie pytanie czy galerie otworzą jutro,bo Tesco to chyba będzie zamknięte
tesco będzie otwarte, serdecznie zapraszamy
no chyba to oczywiste.Przecież są ŚWIĘTA (dla sprzedawców również)
Jak czytam takie posty jak w wypadku tematu tego wątku to zastanawiam się czy głupota ludzka kiedyś osiągnie zenit ale stwierdzam że chyba nie ten kto zadaje takie durne pytania jak założyciel wątku jest świadectwem na to że żyjemy w kraju gdzie zacofanie i bezmyslna głupota jest na porządku dziennym reasumując ten kto zalozyl watek Jak i jemu podobni to debile których powinno się odseparowac od reszty normalnego spzoleczenstwa
czynne od 6.00, zapraszamy na zakupy
w nowy rok będzie otwarte tesco czy nie bo nie mam co ze sobą zrobić
tescomanie, a może Ty do pań pracujących w Tesco wzdychasz, będzie nieczynne to będziesz tęsknił, daj nam wolne, przyjdż rano drugiego, zapraszamy sedecznie