Masz wigilie do 14 to na pewno każdy zdąży a po za tym każdy wie ze są święta i ma na to miesiąc czasu aby się przygotować dla mnie to i w niedziele powinny być pozamykane supermarkety aby pracownicy chociaż raz w tygodniu mogli spędzić czas z rodzinna
bedzie bo maądowieżć chlib i zimioki.
będziemy łazić i nabijać kasę rudym angolom i portugalom którzy się z polaczków smieją że swojego nie szanujemy
Duzo ludzi w tesco dzisiaj byl moze ktos
Zastanawiam się , czy zwariowałem ja , czy świat wokół mnie , chyba nie ja . Przez długie lata walczyliśmy o wolne soboty i święta , o godność człowieka , pracowaliśmy w hucie w systemie 4-ro brygadowym , który był przekleństwem , na dodatek zawsze na tablicach ogłoszeń wisiała kartka , na której jasno widniało , że - W OKRESIE ŚWIĄTECZNYM ŻADNYCH ZWOLNIEŃ I URLOPÓW NIE UDZIELA SIĘ !
Czy tak trudno zorganizować sobie zakupy i inne sprawy ? Przekonany jestem , że nie trudno , no ale kiedy nie umie się , no to już inna sprawa . Wesołych Świąt , cokolwiek dla każdego , co innego może znaczyć .
bida taka ale kupowac trza ogarnijcie sie eksplozja swiat ma to do siebie a pozniej suchy chleb z marmolada :) wracamy do normalnosci :] wybuchowa dawka kaloryczna przez tydzien :) pewnie niektorzy zaaplikuja w dzien po 6000kcal-7000kcal
dużo ludzi w Tesco było , myślę ze jak by było otwarte a powinno przez Święta to tez by ludzie byli , ale pewnie zamkną bo nie ma komu pracować a podobno bezrobocie.
Anglia wróciła na święta widać po zachowaniu ubraniu i wypowiedzi np mówi u nas w Londynie ......a był 3 miesiące na zmywaku a 30 lat w Ostrowcu na bezrobotnym siedział wcześniej.
Aniu weż młotek i walnij się w główkę!są swięta a nie tydzień normalny gdzie mozesz sobie kupować . za mało czasu na zakupy? ludzie też maja rodziny i w koNcu jakiś odpoczynek im się nalezy a za 50 zł byłabys chętna pracować8 godz w święta? SZOK
LUDZIE OPANUJCIE SIE !!!!!!!!!!!!!!!!1
ZAKUPOKCHOLIZM TEZ SIE LECZY
dajcie nam odpoczac 2 dni i spedzic czas z rodzina !!!!