Witam , czy może ktoś wie czy będzie Tesco otwarte w Święta , nie wiem chociaż 2 kasy , bo wiadomo nie wszyscy zdąża wszystko kupić i komuś coś braknie czy jakiegoś suweniru czy innych rzeczy , co wy na to żeby nie zamykali na czas
świąt
powiem podług mnie to powinno byc otwarte zawsze te ludzie by sobie zarobili zawsze pare godzin posiedzi i ma
Oczywiście nie ,czy wy uważacie ,ze ludzie tam pracujący to nie maja domów i rodziny tez chcą odpocząć masakra.
Masz wigilie do 14 to na pewno każdy zdąży a po za tym każdy wie ze są święta i ma na to miesiąc czasu aby się przygotować dla mnie to i w niedziele powinny być pozamykane supermarkety aby pracownicy chociaż raz w tygodniu mogli spędzić czas z rodzinna
Oczywiście że będzie otwrte-czemu miałoby byc zamknięte?Jakies swięta beda czy co?Idź spokjnie na zakupy, na 100% bedzie otwarte
to może niech pracownicy ściągną rodzinę to tesco na święta i będzie najprościej!;-) jedzenia nie zabraknie i wszyscy będą zadowoleni:-))
Jest apel że- nie kupujemy w WIGILIĘ to jest, za czym jeszcze będziecie łazić?
będziemy łazić i nabijać kasę rudym angolom i portugalom którzy się z polaczków smieją że swojego nie szanujemy
Ann45 ja tylko za chlebem świeżym pasuje??
spoko spoko powieło jak by co komu brakło to kupi , poco kupowac tyle i sie marnuje bo strare . kto popiera zeby było otwarte
moze nie wszyscy obchodza swieta co ludzie odp[owiednia stawaka moge robic niz pchac w brzuch zarło
a ja wlasnie po 13 wybieram się na zakupy może to was zdziwi ale moja zona pracuje codziennie do 19 a ja siedze popolodniami z dziecmi i nie mam jak się ruszyc maja od 9 do roczku i co??
Duzo ludzi w tesco dzisiaj byl moze ktos
Zastanawiam się , czy zwariowałem ja , czy świat wokół mnie , chyba nie ja . Przez długie lata walczyliśmy o wolne soboty i święta , o godność człowieka , pracowaliśmy w hucie w systemie 4-ro brygadowym , który był przekleństwem , na dodatek zawsze na tablicach ogłoszeń wisiała kartka , na której jasno widniało , że - W OKRESIE ŚWIĄTECZNYM ŻADNYCH ZWOLNIEŃ I URLOPÓW NIE UDZIELA SIĘ !
Czy tak trudno zorganizować sobie zakupy i inne sprawy ? Przekonany jestem , że nie trudno , no ale kiedy nie umie się , no to już inna sprawa . Wesołych Świąt , cokolwiek dla każdego , co innego może znaczyć .
bida taka ale kupowac trza ogarnijcie sie eksplozja swiat ma to do siebie a pozniej suchy chleb z marmolada :) wracamy do normalnosci :] wybuchowa dawka kaloryczna przez tydzien :) pewnie niektorzy zaaplikuja w dzien po 6000kcal-7000kcal
Wogóle to powinny być sklepy i markety w niedziele i świeta pozamykane
a kto będzie solidarny i niebędzie kupował w zachodnich marketach?to tylko Belg czy Holender jakis honor ma,przecież jak tych ze wsi okolicznych wypuszą to jak szarańcza nawet niema gdzie samochodu zaparkować
dużo ludzi w Tesco było , myślę ze jak by było otwarte a powinno przez Święta to tez by ludzie byli , ale pewnie zamkną bo nie ma komu pracować a podobno bezrobocie.