Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

terapeuci

Ilość postów: 5 | Odsłon: 602 | Najnowszy post
  • terapeuci

witam wie ktos moze gdzie w soboty przyjmują terapeuci od uzaleznien mogą byc nawet prywatni i jaka cena

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: terapeuci

czy w ogóle na terapie indywidualne można gdzieś w Ostrowcu chodzić, bardzo proszę mi podpowiedzieć

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: terapeuci

Nie jestem pewien ale prosze zapytac w poradni OMEGA naprzeciwko bazarku na Ogrodach.Tam pracuja terapeuci ze Starachowic i z Kielc.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: terapeuci

Gosciu ,wiem ,ze jestem uzalezniony i nie zaczynam nawet od ciemnego piwa bo wiem jak sie to skonczy .Mnie terapia nie jest potrzebna tylko silna wola ,ktora trwa juz prawie 10 lat.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: terapeuci

Cześć. Trudno będzie znaleźć takiego specjalistę jutro. W publicznych poradniach uzależnień jest wyznaczany termin wizyty. Terapia uzależnień nie jest jednorazowym spotkaniem, na efekty pracy trzeba poczekać kilka tygodni lub miesięcy (przy zaangażowaniu pacjenta). Stąd opłacanie prywatnych wizyt będzie kosztowne. Jeśli Twoja sprawa wydaje się być nagła i pilna, poszukaj drugiego człowieka, którego darzysz zaufaniem i podziel się swoją troską. Sama rozmowa może dużo pomóc na teraz i już.

Gość_Klara
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe