Jeszcze Ci się nie znudziło DiLuce ? Prawda jest taka że na obecną chwilę lepszej alternatywy niż PIS nie ma i nie zanosi się aby do wyborów się pojawiła.
Nie, nie żart. Jakoś ludzie nie chcą podzielić Twojego zdania i to PIS wciąż ma największe notowania. No tak mi przykro... Wiesz, idealnej władzy nie ma, nie było i nie będzie. Obecna również taka nie jest ale moim zdaniem najlepsza z tych, które były do tej pory i póki co żadnej konkurencji nie ma. Twoje fobie i niechęć do Kaczyńskiego nic nie dadzą więc może skończmy dyskusję o polityce i spróbujmy porozmawiać na ciekawsze tematy. Myślę, że dla całego forum byłoby to z pożytkiem.
Nie jestem przeciwnikiem PiS ale w minionych wyborach na nich nie głosowałem za ich propagandę
Tak czytam twoją pisanine i jestem ciekaw jaką Ty wykładowca jaką szkołę ukończyłeś i w którym roku maturę zadałeś i gdzie,tyle jadu rodzice w WSI?
Co za bzdury DiLuce. Już niżej upaść chyba nie możesz.
Nareszcie wice.premier rządu PiS powiedział prawdę..TVpis jest dla ludzi MALOINTELIGETNYCH
Wzrost cen roznych towarow i uslug jest uwarunkowany nie tylko wewnetrznie ale przede wszystkim zewnetrznie Pewne wymogi stawia nam unia i nie mozna sie z tego wycofac Np pakiet klimatyczny. !!Mielismy zapas kwotowy to PO sprzedalo go Hiszpanii!!! ,to teraz bedziemy bulic za prad !!
Wchodzisz na portale społecznościowe i oglądasz nagrania z Francji. Widzisz policję, która brutalnie atakuje protestujących, pryska gazem w dziennikarzy i szarpie sędziów.
Następnie wchodzisz na TVN24.pl i przeglądasz całą, długą stronę główną (stan na 10 grudnia 2018, godzinę 13:30). Szukasz czegoś na ten temat. Brutalność policyjna? Jest - wyrok w sprawie szarpaniny z babcią w Biedronce w lipcu 2017 roku. Wolność mediów? Jest - "Nie ma już wolności mediów na Węgrzech" Może coś o sądach? Jest - odwołano rozprawy we Wrocławiu, bo zabrakło protokolantów. Teraz wyobraźmy sobie, że nie ma mediów społecznościowych, nie możemy ot tak zobaczyć tweeta z wideo bezpośrednio od jego autora będącego gdzieś na miejscu zdarzenia, a cała wiedza o świecie to koncerny medialne i ich witryny informacyjne.
NZG