Kto ogląda telewizje publiczna ? Czy ludzie oczytani , ze średnim ilorazem inteligencji tez, czy tez poziom intelektualny nie ma znaczenia ?
Ja oglądam i bardzo sobie ją cenię. Jestem człowiekiem oczytanym(uwielbiam czytać) i nieźle wykształconym a mimo wszystko nie rozumiem sensu tego wątku i pytania zawartego w jego treści.
Dziennik telewizyjny - TV kurski kanał który przebił nawet Urbana.
Polik, jeśli kogoś interesuje dany program, film czy reportaż, to ogląda telewizję publiczną. I polityka czy poziom intelektualny odbiorcy nie ma nic do tego.
Przecież ten wątek to nic innego jak próba obrażania przez idiote któremu sie WYDAJE że jest inteligentny.
TVP ma dużo więcej do zaoferowania niż powtarzające się i o słabej treści programy w TVN.I naprawdę nie ma znaczenia wykształcenie.
Jeszcze więcej ma do zaoferowania Telewizja Trwam. Polecam.
Nie oglądam. Nie mam zamiaru podnosić im oglądalności. Jest wiele innych stacji z ambitniejszym programem. I nie nie mówię tu o TVN. Mam coś ok 170 kanałów,idzie wybrać coś ciekawego.
Właśnie chodzi o to, że w dzisiejszych czasach jest mnóstwo programów a tak naprawdę nie ma co oglądać. Ot, taka refleksja mnie naszła. TVP nie jest taka zła jak niektórzy próbują ją tu malować.
A na wszystkich jedno i to samo .
Gratuluję spostrzegawczości. Tylko takich telewidzów rządowi potrzeba. Co by nie oglądali i tak nie rozumieją:-):-)
Mam pytanie do tych co tu chwalą TVP PŁACICIE ABONAMENT ???????????????
Nie,ty płacisz a ja oglądam.