Nie pleć bzdur mówiąc o telefonie wartym 300zł jeśli nie znasz dokładnie tej oferty.Jest np. Huawei P8 Lite za 1zł w tym abonamencie-telefon fajny i kosztuje normalnie ponad 700zł.Są też inne w przystępnych cenach.
Dodając jeszcze coś do tej oferty o której wspominasz za 15.98 to jak sam mówisz nie ma w niej darmowych rozmów na stacjonarne a w tej co ja mówię są nie wspominając nawet o roamingu.
Matematyka jest nieubłagalna,a operatorzy nic za darmo nie dają-wszystko odbijają sobie w abonamentcie.Te telefony za 1 zł.to jak wszystko za tą cenę
jest tylko chwytem marketingowym.Przelicz wszystko,a przekonasz się jak
wyjdzie bilans.Jeżeli chodzi o posta MG,to daj mi ofertę za mniejszą cenę
wraz ze stacjonarnymi.Ze stacjonarnych praktycznie już nikt nie korzysta,jedynie orange zmusza swoich starych klientów do pozostania.
Orange-oferta za 29,99zł bez telefonu-rozmowy na komórki i stacjonarne za darmo do wszystkich+sms,mms do wszystkich za darmo+5GB internetu(plus jeszcze dodatkowy za staż)+400 minut w roamingu.Lub 39,99 z telefonem na tych samych warunkach.Oczywiście tak jak wspominałem oferta dla posiadaczy usług stacjonarnych.Ja mając internet,stacjonarny,tv+4 abonamenty mam zniżkę Orange Open 55zł-więc praktycznie 2 abonamenty gratis.A co do stacjonarnych to nie mów,że nikt nie korzysta-firmy,urzędy-wszystko na stacjonarnych.
Urzędy może,ale firmy już mało która ma telefon stacjonarny.
Mam Orange open,po uwzględnieniu zniżek za 2 usługi stacjonarne
płacę bez telefonu 15.98.W tym jest 2GB internetu,ale on jest mnie nie potrzebny jak i roaming.Co ciekawego gdym chciał drugą usługę mobilną zapłaciłbym za nią 25zł.Jakaś paranoja.
Więc oferta za 39.99 jest dla mnie mało atrakcyjna już jak bym musiał
ze stacjonarnymi to lepsza jest oferta Virgin mobile za 29-full mobilne i stacjonarne plus 5GB neta,a później lejek bez żadnej umowy,tylko na comiesięczne doładowania.