W jakiej sieci najlepiej wziąść telefon z abonamentem,żeby abonament był za 30zł a w tym rozmowy do wszystkich sieci,smsy i mmsy do wszystkich i internetu 1gb?
oj chyba nie ma takiej sieci z tak wygórowanym asortymentem
abonament bez telefonu a telefon kupić osobno a za te pieniążki to chyba wszyscy operatorzy ci to dadzą
Popieram gościa z 19:07. W Orange taryfa orange free. Za 30zł wykupujesz rozmowy i smsy do wszystkich+ 6 GB internetu i masz full wypas
Zauważ, że w abonamencie są raty za telefon (aparat). W takiej kwocie to tylko na kartę, a i przy takich wymaganiach może być ciężko (np. na stacjonarne). Smartfon bardzo przeciętny i to co chcesz to abonament ok. 50zł. Właściwie tak jest u wszystkich operatorów.
Po co Ci abonament i lojalka na 2lata ? Obecne oferty na kartę są o wiele lepsze, a telefon kupisz osobno.
Tak to tylko w Erze daja ...
W Play tak mam tylko bez sms'ów i mms'ów. Mnie jednak to wystarcza. Rozmowy masz darmo do wszystkich w ramach abonamentu 30 zł.
W Orange jeśli posiadasz usługę stacjonarną w ich sieci(neo,tel.stacjonarny,tv) jest abonament za 39,99zł-wsio za darmo(rozmowy,sms,mms)+2GB neta i masa telefonów do wyboru.
W Orange bez telefonu jest 15.98zł.W tym jest 2 Gb neta,rozmowy i sms do wszystkich sieci z wyjątkiem stacjonarnych.Warunek trzeba mieć 2 usługi w Orange np.telefon stacjonarny plus internet stacjonarny.Umowa na 48 miesięcy.
Obecnie na rynku nie widzę lepszej oferty.
To i tak drogo gościu MG. W play'u mam rozmowy bez limitu do wszystkich za 29.90zł. Oczywiście bez telefonu.
Smart dom w Plusie. 2 uslugi i rozmowy i smsy do wszystkich oraz 5gb internetu za 25 zl. Oferta bez telefonu.
W Play'u masz rozmowy za darmo za 29,90 a w Orange za 10zł więcej+telefon i to jest drogo?-he he dobre.24msce po 10zł=240zł więcej do zapłaty a możesz mieć tel.za 1zł wart ok.800-więc gdzie tu taniej?
sprawdź ofertę nju
W plusie za 20 zl. Rozmowy do wszystkich i Internet nielimitowany. Ale bez sms-ów i telefonu.
telefon dual sim - na jednej karcie internet AERO ( darmowy lub z tanimi pakietami), a na drugiej oferta na kartę np Orange ( 30 zł - bez limitu sms, rozmowy do wszystkich , dla nowych klientów chyba taniej trochę jest). Jedyny koszt to karta aero 2- 20 zł + koszt przesyłki 7 zł. Ja na kartę czekałem równy tydzień.
Przecież autor wątku wyraźnie pisze,że chce abonament z TELEFONEM więc po co rozpisujecie się o ofertach bez telefonu.Mając usługi stacjonarne w Orange i biorąc abonament z tel. jest dodatkowo rabat Orange Open-więc nie widzę lepszej oferty na rynku obecnie.
Jak można się połakomić na telefon?Za 300 zł, można kupić całkiem dobry,a w ofercie z telefonem wyjdzie o wiele drożej.Mam ofertę za 15.98 bez telefonu i
nie widzę lepszej na rynku.