nie prawda, wszyscy kierowcy z Ikara odeszli i zalozyli Taxi Ostrowiec, tyle w temacie
i tak nie będę z tymi chamami jeździć choćby jeszcze 5 razy nazwę zmienili, reputację mają zasłużoną niestety i nazwa niczego nie zmieni
Wiecie co.Kilka razy pojechałem tą samą trasą nie tylko taxi Ikar,ale dla porównania ceny za usługę ,skorzystałem z innych tych podobno droższych.Rzeczywiście,olbrzymia różnica w opłacie sięgająca 1 zł na korzyść Ikara,a nawet miałem przyjemność jechać taniej niz w Ikarze.Nie ma co się podniecać reklamą ,że to najtańsze taxi w O-cu.Niewątpliwą zaletą innych grup taxi jest to,ze bez problemu dodzwaniam się do nich i jeśli chcę taksówkę za pięć minut ,to ona jest,a nie jak w przypadku Ikara oczekiwanie czasem wynosiło circa 30 minut.Kilka razy,korzystając z usług Ikara,odniosłem wrażenie,że jestem pasażerem za darmo i zawracam tyłek panu kierowcy,a on oderwany od innych obowiazków robi mi wielką łaskę,bo te 8 czy 10 zł to dla niego jest niczym.Czy różnica w opłacie za przejazd jeden czy dwa złote jest odczuwalna dla waszych kieszeni?Dla mnie nie.Od dłuższego czasu ,chcąc taxi,po prostu ide na postój,dzwonię(oczywiście do innych) albo łapię taksówkę na mieście.
Jest dokładnie tak jak napisał gość 07:28.Większość Taxi w Ostrowcu ma podobne stawki za km,i nie ma wielkich różnić w cenie za kurs.Oprócz ceny,liczy się również krótki czas oczekiwania,solidność,kultura osobista itp itd.Niektórym t zw"korporacjom" niestety tego brakuje"...
ostro są zdesperowani chyba, 3 wizytowki u mnie w skrzynce było plus kilka powsadzanych w tablice na klatce, bez komentarza
Tak to racja,opakowanie zmienione a w środku to samo,czekałam z dzieckiem nj mrozie 20min a miało być po 10min,po ponownym telefonie pan stwierdził że już ktoś jedzie czekałam kolejne 10min to że zmienili nazwe nie spowoduje że do nich zadzwonie bo nawet kierowca nie przeprosił. Mogliby sie uczyć szanowania czasu klienta od konkurencji!
20:30 Ale klamiesz nie wstyd Ci w czasie gdy byly ostatnie mrozy Taxi Ostrowiec jeszcze ni e bylo a City Taxi to panowie ktorzy zostali wydaleni z bylego Taxi Ikar czyli najgorszy sort z możliwych.Ok
Driver,szykuj się na przesłuchanie.Obrażanie ludzi,nazywanie ich najgorszym sortem jest karane.Będziesz przepraszał.Tutaj wyraźnie napisałeś ,kogo dotyczy ta obelga i z tego się nie wywiniesz.Oprócz przeprosin wpłacisz pieniądze na jakiś cel charytatywny.
Panowie z City Taxi nie zostali wydaleni! Boli was że odnoszą sukces A wy driver z taxi ostrowiec się nie ośmieszajcie! Chcieliście do nich dołączyć ale was nie chcieli bo macie opinie chamów i brudasów!
Bedziesz przepraszał za obelgi w twojm poscie .
City Taxi to panowie z byłego Taxi Ikar to sie zgadza tylko ze zostali z tego Ikara wyrzuceni a to za oszukiwanie klientów albo za bycie niemiły. Byle Taxi Ikar to teraz Taxi Ostrowiec.
Ja tam chwale sobie city taxi jechałem panowie bardzo mili , wsiadłem z pod tesco i pojechałem na pks pan wziął 3zł podziękował i był zadowolony, inny to by zaraz 8 chciał i to by było mu mało.