taxi ostrowiec to dawny ikar jeżdżą tam ci sami kierowcy prócz prezesów/założycieli ikara z racji złej reputacji postanowili zmienić nazwe aby wprowadzić ludzi w błąd
Boże ale farmazony! Jakim cudem niby ktoś ma komuś podbierać klientów? Klient dzwoni na konkretny numer korporacji podaje adres i tyle. Ktoś tu celowo ludzi w błąd wprowadza i to nie pierwszy wątek o ikarze bo kto w temacie to wie jak jest. Chłopaki z taxi ostrowiec musieli otworzyć inną korporacje a że im nie idzie to kopią dołki pod konkurencją bo nikt nie chce z nimi współpracować.
Dzwonilam ostatnio na to taxi ostrtowiec nr poza zasiegiem, nie odpowiada, wiec ja dziękuję za taka firmę. Muszę znalezc cos nowego po Ikarze
Ja też dostałam sms z taką informacją. Zadzwoniłam najpierw dla upewnienia się na nr który otrzymałam sms-em a dzisiaj jechałam już z taxi Ostrowiec. Zdecydowanie taniej jak w innych taksówkach.
Aha, i jak tylko ktoś chce to znalezienie numeru do taxi Ostrowiec nie jest problemem.
Już niedługo,zaraz po świętach powstaje nowa korporacja taxi.Jest ona założona przez bogatych ludzi z Ostrowca i przejazd taksówką będzie wynosił 0(zero)zł oczywiście w granicach administracyjnych miasta.Drugim warunkiem przejazdu za darmo będzie wymagana ilość pasażerów.Minimum trzy osoby.Chodzi o to ,by zmniejszyć smog w mieście i zmniejszyć natężenie ruchu.Kilku bogatych ludzi wpadło na ten pomysł,a że ich stać,to przejazd taką taksówką będzie zupełnie gratis.Na razie w planach jest to,by na każdym postoju znajdowały się dwie takie taksówki.Uważam,że jest to dobry pomysł.
Ha ha ty chyba smogu nie widziałeś a to te nowe taksówki bedą pewnie elektryczne jak tak eco mają jeździć. To jeszcze nie prima aprilis. A panowie z dawnego ikara niech przestaną sie nieudolnie reklamować na tym forum ciągle ktoś zakłada wątki co z ikarem itd jakby ktoś tesknił ha ha
Taxi Ostrowiec to zrzeszenie wszystkich kierowców którzy jeździli w Taxi Ikar, ceny pozostały te same co w Ikarze, Taxi Ostrowiec a Taxi City to dwa osobne zrzeszenia. Informacje na temat numeru znajdziecie na Facebooku.
Kierowca Taxi Ostrowiec
To nie żart gościu z 08:17.Te nowe taksówki nie będą elektryczne ale hybrydowe.Wiem,że zakupiono 20 aut.Uściślając temat,to niestety nie będzie tak do końca przejazd za darmo.Trzy,cztery czy pięć osób a nawet sześć(parę samochodów jest siedmioosobowych)muszą zapłacić 1 zł(jeden zł),natomiast wyjazd do Ćmielowa,Bodzechowa innych miejscowości w promieniu 10 km od Ostrowca będzie opłata 5 zł niezależnie od ilości osób.Obrazowo wygląda to tak,że 6 osób jadąc do Ćmielowa poniesie koszt około 0,9 zł od osoby.Opłaca się?Na pewno.Cały ten program jest sponsorowany przez kilku ludzi z miasta oraz przez dotację z UE.Podejrzewam,że do końca roku rynek TAXI w Ostrowcu będzie opanowany przez darmowe taxi,ponieważ w planach jest zakup kolejnych 50 samochodów.Jeśli nadal nie dowierzasz,poświęć trochę czasu,zgłęb przepisy unijne i wytyczne odnośnie walki z zanieczyszczeniem środowiska i ograniczeniem pojazdów na drogach i przekonasz się.A propo.Kilka lat temu nikt nie wierzył,że będzie można wypożyczać rowery gratis w miastach.No i co?
Gościu z 12:51 za dużo bajek oglądasz! A woził za darmo bedzie ich kto?
Biorąc pod uwagę rozpisane koszty w poście powyżej, kurs do Ćmielowa za 5 zł gdzie samochód hybrydowy spala na 100 km około 3,5 litra paliwa czyli na ta trase 20 km to 0,7 litra paliwa plus koszty eksploatacyjne, dodatkowo opłacenie kierowcy który jak mniemam jest zatrudniony na umowę o prace w takiej korporacji "eko" to wytłumacz sens i procent zarobku osób inwestujących w ową korporację pieniędzy, bo nie uwierzę że wszystkie środki na zakup takich samochodów firma dostała z UE, tak jak z MPK w którym miały zajść diametralne zmiany na korzyść pasażerów i Urząd Miasta wywiązując się z obietnic "wynajął" prywatnych przewoźników, ponieważ autobusy w naszym 60 tys mieście przynosiły starty i baza MPK w ten sposób będzie przenoszona i linii autobusowych na chwile obecną jest jak na lekarstwo.
Gościu z 13:32 to jakiś fantasta pisze bzdury. Dwadzieścia aut kupili bogaci z ostrowca ha ha a może to ojciec T.R ma za dużo aut od bezdomnych którzy zmarli he he