Ikar zostało zlikwidowane. Panowie jezdzacy w tej korporacji poprzechodzili do innych.
Taxi Ostrowiec to zrzeszenie wszystkich kierowców którzy jeździli w Taxi Ikar, ceny pozostały te same co w Ikarze, Taxi Ostrowiec a Taxi City to dwa osobne zrzeszenia. Informacje na temat numeru znajdziecie na Facebooku.
Kierowca Taxi Ostrowiec
nie prawda, wszyscy kierowcy z Ikara odeszli i zalozyli Taxi Ostrowiec, tyle w temacie
i tak nie będę z tymi chamami jeździć choćby jeszcze 5 razy nazwę zmienili, reputację mają zasłużoną niestety i nazwa niczego nie zmieni
ostro są zdesperowani chyba, 3 wizytowki u mnie w skrzynce było plus kilka powsadzanych w tablice na klatce, bez komentarza
Tak to racja,opakowanie zmienione a w środku to samo,czekałam z dzieckiem nj mrozie 20min a miało być po 10min,po ponownym telefonie pan stwierdził że już ktoś jedzie czekałam kolejne 10min to że zmienili nazwe nie spowoduje że do nich zadzwonie bo nawet kierowca nie przeprosił. Mogliby sie uczyć szanowania czasu klienta od konkurencji!
20:30 Ale klamiesz nie wstyd Ci w czasie gdy byly ostatnie mrozy Taxi Ostrowiec jeszcze ni e bylo a City Taxi to panowie ktorzy zostali wydaleni z bylego Taxi Ikar czyli najgorszy sort z możliwych.Ok
Panowie z City Taxi nie zostali wydaleni! Boli was że odnoszą sukces A wy driver z taxi ostrowiec się nie ośmieszajcie! Chcieliście do nich dołączyć ale was nie chcieli bo macie opinie chamów i brudasów!
Ja tam chwale sobie city taxi jechałem panowie bardzo mili , wsiadłem z pod tesco i pojechałem na pks pan wziął 3zł podziękował i był zadowolony, inny to by zaraz 8 chciał i to by było mu mało.
Ja nigdy nie chcę żadnych zniżek.Siadając do taksówki,uprzedzam kierowcę żeby nie robił ze mnie dziada dając mi zniżki.Często konsternacja,że jak to tak.Wtedy pytam,czy np.tankując paliwo dostajesz zniżkę,czy kupując część do samochodu dostajesz zniżkę ,itp.Zawsze daję napiwki,to jest ogólnie przyjęte w cywilizowanych krajach.Powodzenia Panowie taksówkarze,bo to ciężki kawałek chleba jest.
Krowia kupa sprzedal juz merca jezdzi czym innym