Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

taxi ikar

Ilość postów: 50 | Odsłon: 4943 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Odp.: taxi ikar

Konkurencja nie śpi

Gość_Marek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: taxi ikar

ta ta ta konkurencja... pracuję w biurze jesli chcesz wiedzieć. A o zachowaniach kierowcow z ikara są cale wątki i na fb i tutaj, na forum, wszystko sobie konkurencja wymyśliła pewnie. Każdy widzi jak się panowie zachowują i nie te czasy zeby dalej korzystać z ich usług , widać że sami są zdesperowani, wizytowki porozrzucane po blokach, 5 wątek na forum, ale to pewnie konkurencja robi im reklamę, taaa

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Konkurencja nie śpi, popieram

Gość_Magda
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 41

Ulotki roznosza bo niby jak setki poprzednich klientów mają się dowiedzieć o tym że Ikar nie istnieje a kierowcy tworzą nowe zrzeszenie. Ciesz się że pracujesz w biurze jak to mocno zaznaczyłas i nie musisz roznosic ulotek żeby pozyskać klientów dostać kilka zł za kurs wydać jeszcze grosze reszty bo reka wystawiona i utrzymać za to dom. Ja nie mówię że każdy jest kryształowy ale panie w biurach i ich kultura osobists też pozostawia wiele do życzenia!

Gość_OnaNieOna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

.nie ma to jak udawac kobiete bedac mezczyzna , kierowca taxi ikar jak sie domyslam prawda? I coz Vie tak wydawanie reszty boli co? Jak daje 50 zl to mam 30 zl Panu zostawic w ramach nie wiem czego napiwku bo mnie hrabia przewiozl kilka km? Parodia. Trzeba by uderzyc sie w piers i zastanowic sie jak tratujecie klientow a nie wyklocac sie na forum jacy to swietni nie jestescie, odkad jest nowa zaloga to.kultura mocno kuleje. A zawalanie calych klatek wizytowkami wcisnietymi w tabloce i wrzucanie 3 sztuk w kazda skrzynke uwazam za przesade. Sami dobrze wiecie jaka macie opinie a teraz ratowanie sie zmiana nazwy... Smiech na sali.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 43

A i jeszcze jedno, " zaznaczylam dobitnie gdzie pracuje", bo uparcie przez 3 posty probuje mi Pan wmowic ze jestem z konkurencji. Nie jestem jak widac. Przynajmniej sie dowiedzialam skad takie burczenie zawsze bylo i brak odpowiedzi na moje dzien dobry do widzenia , kierowca oczekiwal ze zostawie mu napiwek w postaci reszty.. .No coz. Chyba nie trzeba tego komentowac. Mnie nikt za moja prace elstra napiwkow nie zostawia ciekawe czemu kierowcy tego oczekuja.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie nie jestem kierowca

Gość_Lolo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I nie mam zamiaru co do tego przekonywać. Obsługa klienta kuleje w wielu dziedzinach nie wspomnę o sklepach gdzie często człowiek czuje się jak intruz... Ja do kierowców nic nie mam i nie rozumiem skąd tyle jadu w was. Najlepiej byłoby zakończyć już te wywody i nikomu nie dogryzac. Nie pasuje zmień na innych będziesz zadowolona zadowolony do czasu kiedy trafisz na gorszy dzień. Dobrej nocy wszystkim!

Gość_OnaNieOna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Z roznych nickow piszesz? Brawo Ty. Skoro watek jest o taxi to pisze o taxi a nie o sklepach. A skoro nie jestrs kierowca to czemu narzekasz na warunki tej pracy i oburza Cie ze klient czeka na reszte z kursu? Skoro to taka ciezka praca to moze trzeba ja zmienic? Choc nie wiem co w tym takiego ciezkiego zawiezc kogos z punktu a do punktu b. Faktycznie utyraja sie do potu czola i trzeba zostawiac im reszte w postaci napiwku. Smieszny jestes ale coz tez koncze ta dyslusje bo zenujace sa te wpisy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

W każdej korporacji znajda sie jacys niemiluchy. Ja np nie jezdze Grosikiem, bo pracuje tam pan, który nie lubi dzieci. Raz nakrzyczał na moje 6 letnie dziecko, ze się poprawia na siedzeniu. Podczas jazdy nie wolno rozmawiać, a pan myśli, że pozjadał wszystkie rozumy. Inni kierowcy sa super. Nie dzwonię, bo boję się, że trafie na tego jednego.

Do Ikara nie miałam żadnych zastrzeżeń. Innymi taksówkami nie jeżdziłam.Nowymi- City i Ostowiec, jeszcze nie jechałam, więc nie wypowiem się na temat, którego nie znam.

Wesołych Świąt dla wszystkich!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tak dokładnie skończ bo dla mnie to jest śmieszne czekać na grosze reszty z wystawiona ręką czy to w taxowce czy gdzie indziej. W dzisiejszych czasach napiwek w różnych miejscach obsługi to normalna rzecz. Idąc do restauracji też czekasz na 20gr reszty? Nie istotne nie o to chodzi i nie o tym wątek. Poruszyłam ten temat bo jest mi znajomy że środowiska. Nigdy nie usłyszałam od kierowcy żeby się z tego tytułu żalil ale wiem że najwięcej do powiedzenia negatywnych opinii maja ci co sami krysztalowi nie są. Jak jesteś miły to i ludzie będą dla ciebie tacy a po drugie kierowca nie jest po to żeby Ci nadskakiwac. Dzień dobry dziękuję do widzenia i tyle. Wesołych świąt i więcej dystansu do ludzi bo co człowiek to charakter i nigdy się wszystkim nie dogodzi.

OnaNieOna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 50

Konkurencja nie na prawa tego robić

Gość_Andrzej
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ostatni mój kurs był niedawno od kiedy musiałam czuć cała drogę pot Pana przytuszy DM higiena panowie to podstawa

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A moze ten Pan miał jakąś chorobę, albo się stresował? Najłatwiej i najszybiciej napisać śmierdział bo gruby i brudas....:(

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -