Ceny w city zbliżone do ikara ja dużo korzystam z taxi i nie widze różnicy w cenie może 0,50gr czy złotówke więcej ale jako stały klient od niedawna mam rabat i wychodzi taniej.
reklamujecie city, z deka kosztem ikara, choć fakt że nieciekawi kierowcy teraz tam pracują. Co do cen to wszędzie sa podobne , ja jeżdżę plusem i jestem zadowolona , z braku laku tez czasem grosikiem ale są trochę drożsi
Ceny sa bardzo rozne w Ostrowieckich firmach taxi
Na identycznej trasie roznica w cenie to nawet 5 -6 zl wiec jak dla mnie to warto zapoznac sie z cennikami roznych firm
Jak do tej pory najtaniej jeździl Ikar
To samo mówiono o Plus.Kwestia czasu,aż pojawi się jakieś nowe ,tańsze taxi.Klienci są na tyle wredni,że w niepamięć pójdą jakieś znajomości i zniżki,i przesiądą się tam ,gdzie taniej.Byłem kiedyś taksiarzem i wiem,że za 40 groszy różnicy w rachunku,klient jest gotów na wiele.Zresztą;usługi TAXI najlepiej sprawdzają się w mieście z prawdziwego zdarzenia.Tutaj jest bardziej potrzebny wóz drabiniasty z koniem i woznicą,a i tak by były żale,że drogo.Deprymuje pisanie wątków o najtańszej taksówce w O-cu.Wszystkie są najtańsze porównując do taksówek z prawdziwych miast.
TAXI IKAR to teraz TAXI OSTROWIEC, wszyscy kierowcy z ikara odeszli i założyli TAXI OSTROWIEC, te same niskie ceny oraz najlepsze i najszybsze taksówki w mieście!!!
Szkoda tylko ze nr tego taxi ostrowiec boe odpowiada. Noe skorzystam już, bo sie zawiodlam
To niemożliwe bo dzisiaj rano dzwoniłam na nowy numer 881 210 800 i korzystałam z Taxi Ostrowiec.
Za reklamy sie płaci a wy ciągle zakładacie nowe wątki żeby ludzie sie o was dowiedzieli! Jaka taxi taka reklama!
Fakt takie szybkie, że ludzi na przejściu dla pieszych prawie rozjeżdzaja. Na szczęście nr rejestracyjny auta został zapamiętany.
A może to właśnie nie reklama tylko kopanie dołków przez konkurencję? Może właśnie komuś zależy na tym żeby kierowcy byli źle odbierani, że sie reklamują gdzie da a to wcale nie oni zakładają te wątki. Kto był ich klientem został już poinformowany o zmianie albo będzie wkrótce. Kierowcy jeżdżący w Ikarze należą teraz do Taxi Ostrowiec. Nikt z tamtąd nie odszedł nie przeszedł i nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Wszyscy kierowcy oprócz 3 panów założycieli tworzą Taxi Ostrowiec a numer telefonu to 881210800. Skoro to już nie Ikar to co jest dziwnego w tym że nr telefonu jest zmieniony jak to niektórzy tu narzekają...
Ikar to teraz taxi Ostrowiec .rozpadli sie bo szefostwo chciało za duzo.
Ale co chciało? Aby być kulturalnym wobec klientów,mieć czysto w samochodzie,być umytym?To za duże wymagania?
ta, konkurencja. Może osoby które pamiętają starszą załogę ikara i wiedzą jaki standard był kiedyś a jaki jest teraz. Ni dzien dobry ni pocałuj mnie... łaskę robią że jeżdżą. Przesiadłam się , nie powiem gdzie żeby nie było że jestem z konkurencji, nie będę wspierać chamstwa
Nigdy się nie spotkałam żeby któryś z kierowców tak się zachował. Jak jesteś taką damą i wsiadajac czekasz aż cię ktoś przywita z ukłonem to gratuluję. Nikt za karę nie jeździ tylko z własnego wyboru. A chamstwem to dla mnie jest czekanie na 10groszy reszty...
nie jestem damą jak to ujęłaś ale jak wsiadam i mówię dzien dobry to oczekuję odpowiedzi a nie milczenia albo burczenia pod nosem. Widać że żona kierowcy pisze albo sam kierowca skoro mowisz o czekaniu na 10 groszy reszty...