Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

taxi ikar

Ilość postów: 50 | Odsłon: 4944 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
          • Odp.: taxi ikar

Ceny w city zbliżone do ikara ja dużo korzystam z taxi i nie widze różnicy w cenie może 0,50gr czy złotówke więcej ale jako stały klient od niedawna mam rabat i wychodzi taniej.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

reklamujecie city, z deka kosztem ikara, choć fakt że nieciekawi kierowcy teraz tam pracują. Co do cen to wszędzie sa podobne , ja jeżdżę plusem i jestem zadowolona , z braku laku tez czasem grosikiem ale są trochę drożsi

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ceny sa bardzo rozne w Ostrowieckich firmach taxi

Na identycznej trasie roznica w cenie to nawet 5 -6 zl wiec jak dla mnie to warto zapoznac sie z cennikami roznych firm

Jak do tej pory najtaniej jeździl Ikar

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: taxi ikar

Ikara i tak nie pokonacie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

To samo mówiono o Plus.Kwestia czasu,aż pojawi się jakieś nowe ,tańsze taxi.Klienci są na tyle wredni,że w niepamięć pójdą jakieś znajomości i zniżki,i przesiądą się tam ,gdzie taniej.Byłem kiedyś taksiarzem i wiem,że za 40 groszy różnicy w rachunku,klient jest gotów na wiele.Zresztą;usługi TAXI najlepiej sprawdzają się w mieście z prawdziwego zdarzenia.Tutaj jest bardziej potrzebny wóz drabiniasty z koniem i woznicą,a i tak by były żale,że drogo.Deprymuje pisanie wątków o najtańszej taksówce w O-cu.Wszystkie są najtańsze porównując do taksówek z prawdziwych miast.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: TAXI OSTROWIEC

TAXI IKAR to teraz TAXI OSTROWIEC, wszyscy kierowcy z ikara odeszli i założyli TAXI OSTROWIEC, te same niskie ceny oraz najlepsze i najszybsze taksówki w mieście!!!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Szkoda tylko ze nr tego taxi ostrowiec boe odpowiada. Noe skorzystam już, bo sie zawiodlam

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

To niemożliwe bo dzisiaj rano dzwoniłam na nowy numer 881 210 800 i korzystałam z Taxi Ostrowiec.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Za reklamy sie płaci a wy ciągle zakładacie nowe wątki żeby ludzie sie o was dowiedzieli! Jaka taxi taka reklama!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 28

Odp.: TAXI OSTROWIEC

No a jednak tak bylo

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Odp.: TAXI OSTROWIEC

Fakt takie szybkie, że ludzi na przejściu dla pieszych prawie rozjeżdzaja. Na szczęście nr rejestracyjny auta został zapamiętany.

Gość_świadek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Odp.: taxi ikar

A może to właśnie nie reklama tylko kopanie dołków przez konkurencję? Może właśnie komuś zależy na tym żeby kierowcy byli źle odbierani, że sie reklamują gdzie da a to wcale nie oni zakładają te wątki. Kto był ich klientem został już poinformowany o zmianie albo będzie wkrótce. Kierowcy jeżdżący w Ikarze należą teraz do Taxi Ostrowiec. Nikt z tamtąd nie odszedł nie przeszedł i nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Wszyscy kierowcy oprócz 3 panów założycieli tworzą Taxi Ostrowiec a numer telefonu to 881210800. Skoro to już nie Ikar to co jest dziwnego w tym że nr telefonu jest zmieniony jak to niektórzy tu narzekają...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ikar to teraz taxi Ostrowiec .rozpadli sie bo szefostwo chciało za duzo.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ale co chciało? Aby być kulturalnym wobec klientów,mieć czysto w samochodzie,być umytym?To za duże wymagania?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Konkurencja Ikara jest bezlitosna.

Gość_Joanna
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

ta, konkurencja. Może osoby które pamiętają starszą załogę ikara i wiedzą jaki standard był kiedyś a jaki jest teraz. Ni dzien dobry ni pocałuj mnie... łaskę robią że jeżdżą. Przesiadłam się , nie powiem gdzie żeby nie było że jestem z konkurencji, nie będę wspierać chamstwa

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Nigdy się nie spotkałam żeby któryś z kierowców tak się zachował. Jak jesteś taką damą i wsiadajac czekasz aż cię ktoś przywita z ukłonem to gratuluję. Nikt za karę nie jeździ tylko z własnego wyboru. A chamstwem to dla mnie jest czekanie na 10groszy reszty...

Gość_OnaNieOna
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

nie jestem damą jak to ujęłaś ale jak wsiadam i mówię dzien dobry to oczekuję odpowiedzi a nie milczenia albo burczenia pod nosem. Widać że żona kierowcy pisze albo sam kierowca skoro mowisz o czekaniu na 10 groszy reszty...

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -