Lubiłam, ale zrezygnowałam. Niesolidni - kilkukrotnie omal nie spóźniłam się do pracy, bo choć zamawiałam kurs z godzinę wcześniej, przyjeżdżali z 10- minutowym opóźnieniem. Teraz jeżdżę z Grosikiem, chociaż nieco drożsi, ale punktualni.
W radiu jest reklama że ikar to jedyna taxi z możliwością płacenia kartą a to nie prawda w City Taxi też można płacić kartą a i panowie mili,zawsze na czas i często jakiś rabat dla stałych klientów wbijają
Do niedawna to byla prawda
Ikar jako jedyny mial terminale i serio byl najtanszy
Nie tak dawno pojawila sie nowa firma i troche sie pozmienialo
Moze ktoś serio powiedziec jakie ceny maja w CITY Taxi
Bardziej jak w Novej czy jak w Ikarze a moze ceny zblizone do Delty
Proszę spróbować z taxi"Bis-Max" a spełnią się oczekiwania.
TAXI IKAR to teraz TAXI OSTROWIEC, wszyscy kierowcy z ikara odeszli i założyli TAXI OSTROWIEC, te same niskie ceny oraz najlepsze i najszybsze taksówki w mieście!!!
A może to właśnie nie reklama tylko kopanie dołków przez konkurencję? Może właśnie komuś zależy na tym żeby kierowcy byli źle odbierani, że sie reklamują gdzie da a to wcale nie oni zakładają te wątki. Kto był ich klientem został już poinformowany o zmianie albo będzie wkrótce. Kierowcy jeżdżący w Ikarze należą teraz do Taxi Ostrowiec. Nikt z tamtąd nie odszedł nie przeszedł i nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Wszyscy kierowcy oprócz 3 panów założycieli tworzą Taxi Ostrowiec a numer telefonu to 881210800. Skoro to już nie Ikar to co jest dziwnego w tym że nr telefonu jest zmieniony jak to niektórzy tu narzekają...
A może to właśnie nie reklama tylko kopanie dołków przez konkurencję? Może właśnie komuś zależy na tym żeby kierowcy byli źle odbierani, że sie reklamują gdzie da a to wcale nie oni zakładają te wątki. Kto był ich klientem został już poinformowany o zmianie albo będzie wkrótce. Kierowcy jeżdżący w Ikarze należą teraz do Taxi Ostrowiec. Nikt z tamtąd nie odszedł nie przeszedł i nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Wszyscy kierowcy oprócz 3 panów założycieli tworzą Taxi Ostrowiec a numer telefonu to 881210800. Skoro to już nie Ikar to co jest dziwnego w tym że nr telefonu jest zmieniony jak to niektórzy tu narzekają...
Nigdy się nie spotkałam żeby któryś z kierowców tak się zachował. Jak jesteś taką damą i wsiadajac czekasz aż cię ktoś przywita z ukłonem to gratuluję. Nikt za karę nie jeździ tylko z własnego wyboru. A chamstwem to dla mnie jest czekanie na 10groszy reszty...
Fakt takie szybkie, że ludzi na przejściu dla pieszych prawie rozjeżdzaja. Na szczęście nr rejestracyjny auta został zapamiętany.
Tak dokładnie skończ bo dla mnie to jest śmieszne czekać na grosze reszty z wystawiona ręką czy to w taxowce czy gdzie indziej. W dzisiejszych czasach napiwek w różnych miejscach obsługi to normalna rzecz. Idąc do restauracji też czekasz na 20gr reszty? Nie istotne nie o to chodzi i nie o tym wątek. Poruszyłam ten temat bo jest mi znajomy że środowiska. Nigdy nie usłyszałam od kierowcy żeby się z tego tytułu żalil ale wiem że najwięcej do powiedzenia negatywnych opinii maja ci co sami krysztalowi nie są. Jak jesteś miły to i ludzie będą dla ciebie tacy a po drugie kierowca nie jest po to żeby Ci nadskakiwac. Dzień dobry dziękuję do widzenia i tyle. Wesołych świąt i więcej dystansu do ludzi bo co człowiek to charakter i nigdy się wszystkim nie dogodzi.
Ostatni mój kurs był niedawno od kiedy musiałam czuć cała drogę pot Pana przytuszy DM higiena panowie to podstawa