Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

tatuaż

Ilość postów: 29 | Odsłon: 1803 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                  • Odp.: tatuaż

A nie lepiej kupić sobie ladny strój elegancki i z klasą i pokazać prostotę z klasą?

Usunięcie tatuażu jest zdecydowanie kosztowniejsze i nie udaje się już wrócić do jego całkowitego zniknięcia

Gość_Małgosia
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Pilnujcie swoich 4 liter ....

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odp.: tatuaż

Zrób sobie byle gdzie. Najlepiej w Ostrowcu

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A ja chciałabym zrobić tatuaż na wargach gdzie polecacie?

Gość_Ola
        Zgłoś
        Odpowiedz

a ja polecam żeby se zrobił na czole to każdy bedzie widział. Oli na wargach to ja, se moge zrobić i to za darmo.

Gość_arnold boczek
          Zgłoś
          Odpowiedz

Młodość ma swe prawa,nie zawsze słuszne.Jasne ,że ładny skromny tatuaż jest ozdobą młodej ładnej dziewczyny czy młodzieńca.Co dalej,czas biegnie dość szybko,jak ten tatuaż zdobi damę czy pana po 40 -stce czy 60 -tce ? -żałosny widok.Z wywabieniem malunku czy dzieła sprawa nie jest prosta.Osobiście nie jestem zwolennikiem tatuaży w jakiejkolwiek formie.Tatuować obligatoryjnie totalnych przestępców ku przestrodze dla innych osób,z tym się zgadzam.Czy prezes poważnej firmy,czy poseł,senator z widocznym młodzieńczym tatuażem budziłby zaufanie? napewno nie.Lump,ćpun czy inna patologia społeczna z tatuażami nie robi zdziwienia ale ktoś piastujący ważne stanowisko ? Niby nic a wiele,dlatego zanim zrobisz sobie jakikolwiek i gdziekolwiek tatuaż przemyśl temat ,co będzie za ileś lat gdy wejdziesz w dorosłe odpowiedzialne życie.Przebywasz na plaży latem czy na basenie zimą ,zwróć uwagę na damy po 40 -tce z tatuażami-żałosny widok.

Gość_a.b.c.
            Zgłoś
            Odpowiedz

Polecam studio tatuażu na kościelnej. Ma chłopak talent

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Odp.: tatuaż

Na sromowych ??

Gość_Bumcykcyk
          Zgłoś
          Odpowiedz

I to byłoby tzw. "sromotne piękno"

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Założycielu wątku, Masz problemy z samoakceptacją, kompleks niższości, myślisz że wtedy staniesz się fajniejszy, wszyscy się będą Ciebie bać, będziesz ładniejszy, madrzejszy i na czasie? Swojego czasu kilku moich kolegów nie spełniło swoich marzeń, bo tacy jedni w pewnej komisji stwierdzili, że nie nadają się do tego co chcą robić ze względu na rysunki na skórze! I nie chodzi tu o samo posiadanie, tylko co skłoniło do zrobienia, dlaczego taki a nie inny, dlaczego w tym miejscu, dlaczego takiej wielkości, a przede wszystkim co on ma komunikować otoczeniu. Kwestia świadomego okaleczania i szpecenia się, też miała znaczenie, bo tatuaż to nie jest bazgroł na ciele, tylko rytuał, symbol, przekaz, talizman. Najpierw dojrzej do niego, a wtedy sam będziesz wiedział kto ma Ci zrobić. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. Cześć!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Waryat tattoo CY jakoś tak był ktoś poleca? Nie poleca ?

Gość_Wiem
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony