Co najczęściej kupujecie na naszej ostrowieckiej targowicy i dlaczego? Jest taniej czy po prostu z przyzwyczajenia? A może niektóre produkty jest tam łatwiej spotkać niż np. w sklepie?
Ja jeśli już kupuję na targu to najczęściej jakieś bluzki, można znaleźć coś fajnego, spodnie też, natomiast nie mam przekonania co do butów
Asortyment na targowicy jest taki sam jak w naszych sklepach tyle że w sklepie o wiele drożej ostatnio torebkę którą oglądałam na hali w cenie 80 zł. widziałam w galerii i kosztowała 109 zł. Poza tym nie ma co się dziwić że w sklepach to samo co na targu bo często sprzedający na targu mają też swoje sklepy a więc źródło z którego przywożą towar jest to samo.
Ja kupiłam kiedyś ażurowy golf za 40 zł a takie same w galerii były po 80
Jeżeli chodzi o buty to też nie kupuję na targu, ale jeśli chodzi o spodnie czy koszulki to luz
warzywa i owoce srednio taniej, w sobote byłam pomidory po 5,5zł i kapusta 2zl, zaoszczedziłąm 1zł a za parking zapłaciłam 3zł,
Kupiłam na targu kurteczkę która kosztowała 80 pln udało mi się wynegocjować cenę do 70 pln a w sklepie COOL w Galerii kosztowała 130 no to chyba jasne gdzie się kupuje :)
ogolny szais ceny z kosmosu za badziewie tam mozan kupic tylko wiejskie ubranka albo dla tych z biedronek :))))))))nic ciekawego szai szais szaisem pogania biedota moze i co kupi ale czy nas stac na szais
Gość z 11:05 pewien sklep w galerii zaopatruje się w Wólce Kossowskiej tam gdzie większa część osób handlujących na targu. A jeżeli chcesz być chłopakiem którego STAĆ na koszulkę po 90 zl to przyjdź na targ i kup ta sama bluzkę nie za 30 a właśnie za 90 zl;) wszyscy zobaczą jaki jesteś bogaty pyszczuniu:)
na forum to wszyscy bogaci i kupują tylko w markowych w sklepach ale jak przyjść w weekend na targ to ledwo się można przecisnąć tyle ludzi...
dokładnie!!!!!!!!!!!!!! i na ulicach też widać te " super szmatki" nie ma to jak się dowartościować na forum ;-)
na targ chodze tylko raz w roku po kwiatki na balkon i śmiałam sie okrutnie jakie prawdziwki chodziły w sobote, dużo wynalzakow ze wsi, nawet nie przypuszczalam że tak ludzie sie ubierają absolutnie nie pisze o ciuchach sprzedawanych tylko o klientach, cała wiocha sie zjeźdza hahah
wiadomo ze takiej niz w sklepie to sie idzie na bajzel :) ja kupuje najczesniej buty spodnie czasem jakas kurtke
wielka dama z 12:41 i co, że tak się ubierają? Pewnie mają więcej oleju w głowie niż Ty. Nie szata zdobi człowieka.