Targi pracy w Bronku 4 marca dostałam skierowanie z biura pracy co tam się robi nigdy na takich targach nie byłam
Targi pracy w Ostrowcu to jest pomyłka. Są firmy, które wiszą non stop na tablicy ogłoszeń w PUP, ogłaszają się w gazetach, na portalach - bo nikt nie chce do nich przyjść. 2 lub 3 lata temu byłem na takich targach i była pewna firma. Skierowano mnie do siedziby tej firmy, po przybyciu na miejsce powiedziano mi, że oni nic nie wiedzą o żadnej ofercie pracy, ba nawet SZEF nie wiedział, że ktoś jest na targach pracy. Dodam, że nie była to korporacja, a firma dość znana w Ostrowcu i nie jakaś wielka:)
I tak muszę iść niestety
Tak, samo musze tam iść, nie wiem po co.....
ale wam się szukać pracy chce hahaha
Mi się szukać pracy chce, i szukam, i roznoszę CV, i ciągle przeglądam oferty pracy. Ale jak się wszystko da załatwić tylko po znajomości i wszystko jest ustawione, a pracy co kot napłakał to z całym szacunkiem...
A bez tego skierowania też można iść? Człowiek wysyła cv jak jest jakaś oferta pracy ale zero odzewu.
Nie wiem jak w innych miastach, ale te ostrowieckie to nie targi pracy, a targi kursów i szkoleń. Oprócz tego zawsze jest pan z PiP , który na żadne pytanie z zakresu prawa pracy nic nie wie. Tak odbywają się ostrowieckie targi pracy. BRAWO PUP
Ale napiszcie jak to wygląda,bo też tam mam iśc,wyobrażam sobie siedzące osoby reprezentujące firmę,a ja podchodzę,jak murzyn ,oni ogladają,przypatrują się i kupują za najniższą krajową lub won,i chodzę tak z tym skierowaniem,i co?i zapewne nic,tylko wstyd pozostanie,że murzyn pracy nie dostał
Myślę że warto tam iść, wszystko dokładnie zobaczyć i rzetelnie opisać. Może ktoś weźmie do publikacji i przy okazji nieźle się zarobi. Chyba się wybiorę chociaż pracę mam ;)
Ludzie to jest reklama dla firm a nie oferty pracy
Przyjedzie telewizja może Starosta Duda wystąpi , świetna inicjatywa
Targi Pracy ? Raczej "Targ Niewolników"
To juz dzis
Powodzenia
Wszyscy wyjdziemy szczesliwi i zadiwoleni a bezrobocie
okaze sie tylko wspomnieniem
Milego ostatniego dnia na bezrobociu
Porazka!Ciekawe ile osob znalazlo prace...