Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Talent Ostrowiecki 2016 (wielka szopka)”.
        • Odp.: Talent Ostrowiecki 2016 (wielka szopka)

Czyli jak dobrze rozumiem, grupa, która wygrała zatańczyła stary układ, a grupa druga nowy? Jeśli tak, to niestety trzeba było zostać przy starym i może wtedy obie grupy pokazałyby to co u nich najlepsze. A tak, widać, że ci w ciemnych ubraniach tańczą nierówno.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Odp.: Talent Ostrowiecki 2016 (wielka szopka)

szkoda że Cię zemdliło przed występem grupy 3 YOUR MIND,gdy byś była przytomna

zobaczyła byś różnicę w występach obu grup mimo to gratulacje dla wszystkich uczestników

Gość_Tomek
      Zgłoś
      Odpowiedz

powiedzcie mi jakie szanse miała najmłodsza uczestniczka z taką grupą hmmm skoro to talent show to każdy powinien mieć równe szansę tak?grupy które mają gdzieś tam znajomości lub nie ,to albo każdy ma po równo albo nikt prawda

Gość_vv
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Gosciu_Tomek, szkoda, że nie czytasz że zrozumieniem.Zemdliło po, a nie przed i zemdliło po słowach nie po występie jakiejś tam grupy. Tak dla ścisłości, byłem przytomny i cieszę się, że wreszcie dostrzegłeś innych uczestników, a nie tylko dwie grupy, które z uporem porównujesz. Półfinalistom, ćwierćfinalistom oraz uczestnikom z "dzikimi kartami" życzę powodzenia w dalszych etapach, mam nadzieję, że któreś z Was dostanie się do świętokrzyskiego finału.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Czym się podniecacie. Ta impreza, to typowy biznes SMS-owy.

Rodzice i uczestnicy wydają krocie na głosy.

To jak pokazy "małej miss". Interesują one tylko uczestników i ich rodziny. Nikt inny tego nie ogląda.

A zysk z SMS-ów zasila pewnie organizatora.

Gość_SMS
      Zgłoś
      Odpowiedz

I to jest cała nasza ostrowiecka rzeczywistosc jak ktos jest lepszy od tego kogo ja nym chcial to go zhejtowac pomowic o uklady a moze przyjac z godnoscia porazke te super d,iewczyny sa niesamowite JAK PETARDY i wcale sie nie dziwie ze wygraly Jury tez moze mie faworytow i wcale nie mosi to byc po znajomosci .A ci ktorzy maja watpliwosci niech zobacza wystepy obu formacji z uwaga a zobacza roznice.

Gość_dana
        Zgłoś
        Odpowiedz

Walka grup tanecznych. A co z innymi? Wedlug mnie do polfinalu powinien wejsc Gabriel. Cos nowego i niespotykanego. A grupy taneczne powinny spotkac sie w cwiercfinale. Wtedy by sie okazalo co maja do pokazania. Czy cos nowego czy ciagle to samo? Fair play chyba na tym polega?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zgadzam sie chlopak ma talent i pokazal cos nowego. I te świecące sprzęty, pałeczki

Gość_
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

W mam talent mogą wszyscy brać udział nie ma ograniczeń jury wybrało kogo uznało za najlepszego kazdy mial swojego faworyta wiec po co obrazac zwyciezcow tr dziewczymy ciezko pracowaly caly rok żeby osiągnąć sukces dlaczgo zabiera im sie radosc z tego pomowiemiami

Gość_dana
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

NIENAWIŚĆ ! Tylko tyle nasz Ostrowiec umie okazać. Dlaczego ? Jest jedno wytłumaczenie ZAZDROŚĆ. Bardzo nam przykro z powodu ze cytuje ,, 3 your cos tam ,, wygrało bardzo nam przykro. Jak można mowić tak o dziewczynkach ktore robia to z pasja i z sercem ? USTAWIONE, WIELKA SZOPKA słucham to sa juz żarty i zachowanie wręcz irytujące. Niestety sa takie osoby ktore nie umieją pogodzić sie z przegrana. Moim zdaniem gwiazdami nie były TYLKO UCZESTNICZKAMI NR 9, ktore pokazały kawał dobrej roboty. Nawiazując do tego ze nic innego nie pokazały. Jestem przekonana ze na dalszy etap pokażą cos więcej i wtedy tez bedzie ustawione !! Bo przecież nie można spełniać marzeń i dalej iść droga która sie wybrało ponieważ ZAZDROŚNI ludzie na to nie pozwalają. WSTYD gdyż Ostrowiec powinien sie jednoczyć i nawzajem siebie dopingowac, a z tego co widziałam dziewczyny z 3 your mind pierwsze gratulowały pozostałym uczestnikom.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

talent to chyba szopka nie talent,to była pokazówka dla

naiwnych bo liczyły się grupy a co z resztą jakie mieli szanse ?naciąganie na smsy

Gość_vv
            Zgłoś
            Odpowiedz

Zgraja zakompleksionych mamusiek (i jedna i druga szkoła) stawiająca swoje chore ambicje ponad hobby i zabawę dzieci. To do wszystkich mam piszących w tym wątku. Mdli mnie jak widzę tą chorą rywalizację między szkołami... Po co wasze dzieci tańczą ? Dla siebie czy dla zaspokojenia waszych ambicji ? Pieniędzy ? Tak to wygląda....

Pozdrawiam

Tata jednej z dziewczynek.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kto by nie wygrał ktoś inny bedzie niezadowolony szkoda tylko tych dziewczyn ze sie ich czepiaja a one tak ciezko pracuja na sukcesy bo oprucz tego zwyciestwa maja i inne ale coż w ostrowcu tak juz jest nikt sie nie bedzie cieszył tylko zawsze jest jakies ale

Gość_dana
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Tak dla porównania - Talent Pińczowski - wygrał chłopiec który w głosowaniu sms miał 3 miejsce. Hmmm, zapewne bardzo dobry znajomy jury....

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Grupa PROGRES pokazala cos nowego , a nie 2 polowe ukladu z castingu :/ pozdro

Gość_Gosc_petarda
          Zgłoś
          Odpowiedz

Po pierwsze grupa, która wygrała pokazała coś nowego, czyli coś czego nie pokazali na castingu ... Owszem powtórzyli pierwszą część, ale druga była całkiem nie znana dla jury, więc nie zgodzę się z decyzją, że nie pokazali NIC nowego... Po drugie grupa, która zajęła drugie miejsce, jak twierdzicie, że pokazała wszystko nowe, nie zgodzę się z tym stwierdzeniem, ponieważ końcówkę układu powtórzyli z castingu. ... więc nie wiem dlaczego oczerniacie tych, którzyli zajęli pierwsze miejsce... no bez przesady. A poza tym takie występy powinny być czystą przyjemnością oraz pasją dla uczestników, dla dzieci, które występują, a nie następnym pretekstem do kłótni w Ostrowcu.... Myślę, że można na tym etapie zakończyć ten temat i pogodzić się z wynikiem jury, który zapadł i co się stało to się nie odstanie, a z porażką trzeba umieć się POGODZIĆ. Dziękuję.

Gość_gość_petarda
            Zgłoś
            Odpowiedz

To po co zaczynasz. Ostatni wpis przed Twoimi był wczoraj o 09:09 .....Sumienie gryzie?

Podobno talent sam się obronił? Ale jest jeszcze takie przysłowie: "Tylko winni się tłumaczą"... więc zakończ i ciesz się z wygranej. Szkoda dalej komentować te ostrowieckie talenty. Większość uczestników już dała sobie z nim spokój i wzięli się za poważniejsze rzeczy. Emocje opadły, klapki z oczu też.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę