kochani jak szukacie to znajdziecie:)wyjdzcie gdzies,odwazcie sie zagadnac.Nie wszyscy gryza
ona 35 podaj jakies namiary na siebie,jestem samotny moze niezbyt przystojny a czy wartosciowy ocenisz sama
Chłopie, być może jesteś bardzo wartościową osobą, ale zareklamować to się nie umiesz. Dziś pozytywna reklama jest w cenie, nawet, gdy jej zawartością są ekskrement, to przy ładnym opakowaniu znajdzie on właściciela, który będzie nim zachwycony!
Widzisz, ja mam podobny problem, a też potrzebuję bliskości drugiej osoby, której nie potrafię znaleźć, bo nie umiem się zareklamować.
Choć mam tylko 24 lata, doskonalę Cię rozumiem.
@bszym - Dla mnie w tym momencie zareklamowałeś się, jestem starsza od Ciebie o 2 lata, ale "kupiłabym Cię w ciemno" ;)
Nie wszystkie zwiazki sa zle.Trzeba tylko zaakceptowac do konca druga osobe i umiec isc na kompromis.Ma to dzialac w obie strony.Ja wypracowalem sobie to i jestem szczesliwy.
Najlepiej dla was panów urobić sobie tak kobietę żeby cicho siedziała, oko na wasze skoki w bok przymykała i była na każde skinienie palcem. Po prostu znaleźć naiwną kobietę i szczęście macie gwarantowane.
@bszym - pamiętaj nie oceniaj z góry wszystkie dziewczyny tak samo. Rozumiem uraz, niemiłe doświadczenia z poprzednich związków doskonale to rozumiem, ale jeśli będziemy za każdym razem oceniać , że kolejna napotkana przez przypadek osoba jest zła, albo okaże się zła to nie uda się Ci nawiązać fajny związek. Nie przyciągaj złych myśli ;) posłuchaj się "koleżanki o z forum" :)
Ps. nie jestem zajęta - i zaraz napiszą bo pewnie brzydka jak... ale ja powiem , że da się na mnie patrzeć i nie ucieka się po minucie, tylko po kilku hehe ;)
więc bszym więcej optymizmu a ułoży się nie wiadomo kiedy, nie zna się dnia ani godziny...
Dokladnie nie znasz dnia ani godziny bo milosc nie wybiera
Tak wiele samotnych?to czemu nikt nie chce nawiazywac nowych znajomosci?
Podszedlem do dziewczyny w andzejki
poprosilem o taniec odmowila
wiec jak mam kogos poznac?
niby szukaja a wywyzszaja sie
facetow traktuja jak debili
Czy tylko wstawieni faceci sa odwazni?
Do mnie tez w andrzejki podszedl jeden taki zagadac i tez odmowilam.
Bo był wstawiony czy nie w Twoim typie?
raczej wstawiony, o typach mozna dlugo dyskutowac
Uwierz mi , po 30-tce szukać , niż do 30-tki mieć spaprane życie przez męża. Każdy zasługuje na szczęście, ja wierzę że najlepsze dopiero przedemną. Kocham dzieci i dla nich muszę być silna. Powodzenia.