Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Tak wiele jest samotnych po 30-stce

Ilość postów: 37 | Odsłon: 3256 | Najnowszy post
  • Tak wiele jest samotnych po 30-stce

Jak w temacie.Czemu więc tak trudno poznać kogoś wartościowego do wspólnego życia?

Gość_ona 35
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Tak wiele jest samotnych po 30-stce

Bo już za późno ,poznaje się w młodszym wieku, a jak się nie pozna jeszcze za czasów szkolnych, studenckich to zostanie rozwodnik, wdowiec lub alkoholik.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Są miejsca,gdzie można poznać wartościowych ludzi,ja poznałam w Biurze Matrymonialnym-jestem zadowolona.Trzeba wychodzić,a nie siedzieć w domu.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wiesz co jak ja zobaczyłam te foty mężczyzn do wzięcia w biurze to sie przestraszyłam i nie chciałabym obudzić się obok takiego. Wygląd jednak ma znaczenie dla mnie przynajmniej na 1 miejscu. A po 30 to wiadomo że jak do tej pory nie znalazł chętnej to coś jest nie tak. Są oczywiście wyjątki , ale to na prawdę wyjątki i liczyć na taki wyjątek , to szukać igły w stogu siana. Lepiej samej przeżyć życie niż męczyć się z nieodpowiednim człowiekiem , taka jest prawda i trzeba spojrzeć jej realnie w oczy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dlatego zawsze będziesz samotna gościu 09:04 skoro oceniasz ludzi po wyglądzie nawet ich nie znając. Nie wszystko złoto, co się świeci, już nie jedna się o tym przekonała.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

teraz to patrz na grubosc portfela nie na wyglad

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Trudno znalezc kogos wartosciowego wiem,znam to z autopsji.Ale nie mozna patrzec tylko na wyglad lub zawartosc portfela.Wazne jest wnetrze, to jaki ma charakter.Jezeli szuka sie osoby,z ktora chce sie byc do konca, to to jest najwazniejsze.Uroda przemija, pieniadze to rzecz nabyta,raz sa raz ich nie ma.Wazne to miec wsparcie w drugiej osobie i miec o czym rozmawiac.Dlatego nie szukaj na sile a juz napewno nie tutaj na forum.Pozdr.

Gość_E..
                Zgłoś
                Odpowiedz

I tu się mylisz gościu_E.. Właśnie tu na forum poznałem fantastyczną kobietę. Jesteśmy razem już 2 rok i wciąż mamy tak, że codziennie rozmawiamy, śmiejemy się i chcemy być ze sobą. Są tu na tym forum również osoby bardzo wartościowe, ale trzeba mieć szczęście by je odnaleźć lub by dopasować się do siebie. Po kilku randkach z różnymi kobietami zacząłem tracić nadzieję jednak los podarował mi jeszcze jedną szansę. To był strzał w dziesiątkę.

Gość_:)
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: Tak wiele jest samotnych po 30-stce

Niestety w dzisiejszych czasach na pierwszym miejscu to grubość portfela.

I niech mi nikt nie wciska kitu ,że charakter , miłość wszystko zwycięży-guzik prawda.

Jak nie będzie gdzie mieszkać , co do gara wrzucić to nie pomoże miłość i inne farmazony

Jak żyjesz sobie wygodnie bez stresów to jest wszystko dobrze , dlatego lepiej samemu niż męczyć się we dwoje-(-(

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wygoda i samouwielbienie

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

a znasz kogoś kto siebie nie lubi? i chce się poświęcać dla innych?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Troche by sie uzbieralo, malzenstwo to poswiecenie z obydwu stron pewnego zakresu wolnosci osobistej. Troche ich jest i wsrod mlodych

pismen
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Gościu 08:39 wszystko zależy od wartości jakie wynosisz z domu rodzinnego. Ja nigdy nie patrzyłam na grubość portfela. U nas zwyciężyła właśnie miłość i charakter. Żyjemy skromnie ale szczęśliwie. Nie wymagamy luksusu, potrafimy cieszyć się z tego co mamy. Świat może naprawdę być piękny, gdy ma się przy sobie odpowiednią osobę, która myśli tak samo jak my. Tego wam właśnie wszystkim życzę. Pozdrawiam.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

zgadzam się z Tobą w 100%

Gość_Ja
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

nigdy nie jest za pozno

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Najlepiej poczekaj aż ci przejdzie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

dlugo szukalam i juz stracilam nadzieje ale nieoczekiwanie znalazlam milosc.I co wam powiem nie przez internet:)po prostu zderzylismy sie przypadkiem w waskim przejsciu zaprosil mnie na kawe w ramach przeprosin no i juz tak jestesmy razem dwa lata...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

zazdroszcze...ja juz pewnie zawsze bede sam...a mam dopiero 26lat...albo az...

po prostu nie mam do was szczescia kochaniutkie...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka