Gdzie znajdę regulamin przyznawania, rozdysponowywania tych 3 tysięcy dla rad osiedlowych na program "Osiedle od nowa", bo słyszałem, że w zamian prezydent chce tabliczkę informacją, że projekt zrealizowano właśnie dzięki niemu
tak to prawda na gutwinie u nas ma być tak słyszałem
A to jest zgodne z prawem?
Nie będzie żadnych tabliczek! Temat wałkowany od dawna. Skąd takie rewelacyjne newsy bierzecie?
Nie chcemy takich tabliczek, bo niby za co mamy dziękować prezydentowi. Pieniądze, które przesunął na rady są nasze podatników, a projekty członków rad osiedlowych.
Od 3 tys. odjąć koszt tabliczki prezydenckiej to na projekt zostaje niewiele.
Jak długo jeszcze będziecie wałkowali nieistniejące "tabliczki medialne" koledzy działacze?
już są wystarczy zobaczyć istniejące inwestycje np. tablice informacyjne złota jesień, pisze jasno i wyraźnie "Projekt Prezydenta Miasta Jarosława Górczyńskiego"
Jeśli to prawda to mamy czystą powtórkę z PRL!!! Nie sądziłam, że Górczyński jest taki. Szok.
Wystarczy sobie przypomnieć, z której partii się wywodzi i już jest jasne, czemu mamy prl-bis...
Gdzie dokładnie jest ta pochwalna tabliczka, to pójdę i zrobię zdjęcie.
Może media tym się zainteresują.
Co ty na jakim świecie żyjesz? Przecież one mają go promować, a nie ujawniać przekręty.
A jaki to przekręt by ujawniły? Widzę, że na tym forum jest co raz więcej teorii Macierewicza...
W głowach tych którzy nie mogą pogodzić się z klęską wyborczą pewnego pana
Może zamiast tabliczek wszystkie rady zebrałyby się i wystawiły prezydentowi pomnik, bo on jest najważniejszy.
Pomnik czy Prezydent?
Ta niedługo zamiast pomnika Jana Pawła będzie Prezydenta.
Ulica Denkowska . Na długości od cmentarza w stronę Rosoch stoją dwie takie tablice z tabliczkami chwalącymi naszego Pana. O dzięki ci panie.