Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Odp.: Tablet Samsung Galaxy GT-P7500 a karta SIM Aero2

Zaraz dostane z wami szału piszę Ci wyżej w innym poście jak go takiemu dzieciakowi instalowałem ,chodzi i spełnia wszystkie wymagania np 14 klasa modemu a musi być min 10 inaczej zgodnie z regulaminem mogą zdeaktywować kartę .

Modem jest szybki nie mniej będzie chodził na 512 bo taka jest szybkość aero2 do tego się rozłącza co godzinę .

Czlowiek
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

aha no to lepiej kupić ten szybszy (na przyszłość) tym bardziej że kosztuje tyle samo co ten podany przez ciebie. A jak z łaski i niemasz czasu to naprawdę człowieku nie musisz odpowiadać, jakoś sobie poradzimy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ten podany w linku jest wedle mojej wiedzy najtańszy i spełniający wszelkie wymagania ,nie mam pojęcia o jakim innym piszesz i odnoszę wrażenie ,że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :P .

Łaskę robisz niestety Ty nie czytając całego wątku mimo ,że jest krótki .

Mała prędkość jest spowodowana ograniczeniami nadawcy a nie możliwościami modemu ,po prostu by solarz dostał jedną częstotliwość musiał udostępnić darmowy net przez 3 lata od pokrycia 75 % kraju zasięgiem ,czas kończy się za 2,5 roku w grudniu .

Dodatkowo wprowadza różne utrudnienia by mieć mniej klientów,bo po co mu się za darmo z nimi użerać :p .

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

przeczytałem cały wątek i nie tylko ten bo temat aero 2 mnie interesuje, a o jaki modem mi chodzi podałem kilka postów wyżej, widocznie to Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i trochę jakby pycha przez ciebie przemawia, ogarnij

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Poza H3131 który jest wskazany w moim linku nie widzę innego modemu i do tej pory nie wiem od jakiego jest on 2 razy szybszy .

Czlowiek@2012-06-07, 20:23 data mojego postu w którym wskazuje w 100 % zgodny modem z opisem a twoje pytanie ,że nadal nie wiesz jaki modem jest zgodny :P

"jakie modemy działaja z karta aero 2? niestety z aero 2 nie uzyskałem odpowiedzi

Gość Dziś, 15:32 Zgłoś Odpowiedz

Do tego porównujesz wskazany w moim linku modem do jakiegoś wyimaginowanego w nieznanym mi miejscu

"no ta ale huwei e3131 jest 2 razy szybszy od tego modemu (przynajmniej na papierze) tylko czy działa z aero

Gość Dziś, 20:58 ZgłośOdpowiedz"

".

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja mam Huawei E3131 ze zmianą trybu tylko na WCDMA ale wszystko jest w tym linku co zgodność modemów z aero2

Gość_aero
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony