Witam,
szukam zespołu na wesele, które odbędzie się 20 września 2014. Ktoś chętny? Mam dość szukania więc liczę że ktoś się sam zgłosi.
Ale mam już dosyć, na prawdę przejrzałam setki zespołów i obdzwoniłam te fajne i żaden nie ma wolnego 20 września :(
bo w tym momencie zostali ci tylko chałturnicy na ten termin, zawodostwo ma klepniete takie terminy rok dwa wstecz
Gościu 18:26 a co jak takie wesele zamówione rok czy dwa lata wcześniej rozpada się pół roku przed terminem? Bywają takie sytuacje i to wcale nie rzadko. Przyczyn może być tysiące. Wtedy nawet najlepszy zespół może zostać z wolnym terminem ;)
18:26 to chwal się ocenimy czy jesteś zawodowcem czy tylko pisarzem gawędziarzem teoretykiem,do ciebie to pewnie idą ludzie na kolanach i tak minimum z kilka lat wstecz,ale powiem ci że znam b.dobrych muzyków pewnie lepszych od ciebie którzy mają po pare wesel tylko z różnych powodówi nic tu niema do rzeczy ilośc imprez,chałturicy grajacy na 2 funtach maja 100% terminów zajetych a zespół taki ma imprezy który umie bawic gości i sie podoba. Nic tu niema do rzeczy czy jest się chałturnikiem czy zawodowcem z reguły ci ostatni mniej grają chałtur takich jak wesela...
jak ustalałam pod koniec 2013r. wesele na 2015r w wakacje to już prawie całe wakacje 2015r terminy pozajmowane, a te co były wolne nawet i na wakacje w tym roku to mozna sobie tylko pomyślec jacy dobrzy są że mają wolne terminy. Że albo pół wesela z dyskietki, albo pół wesela mają przerwę. A chyba nie po to się płaci minimum 3tys za sama sobote tylko żeby sobie przerwy robili.
W zeszłym roku byłam na weselu, gdzie grał zespół z pod Kielc "Elita". Świetnie bawili gości, każdy zadowolony był :) podaję namiary : 663-699-351 lub 889-053-879.
Druga opcja to zespół Extremal z rejonu Annopola (na YouTube jest prezentacja zespołu). nieźle grali, nie było źle:) numery tel: 507-198-322 lub 792-987-601.
impress!! Na YouTube reklamują swoje kawałki. Polecam.
znam fajny zespół z Ostrowca "AMIGO" spróbuj do nich może mają wolne, reklamują się na necie, nie pamiętam dokładnie ale chyba na planujemy wesele. poszperaj napewno znajdziesz fajnie grają
jeżeli szukasz zespołu który będzie grał na poziomie, a nie samo disco polo to polecam lighthouse:
Polecam DJ Piotra Gładkowskiego z Kielc. Fenomenalny!!!!!!!!
Alba band grają na żywo nie wiem jak z terminem , ale warto sprobować można ich znależć na fejsie
Witam,
moja propozycja to zespół BrassBand.
Wokaliści są laureatami telewizyjnych programów muzycznych typu: Szansa na sukces, X-factor, The voice of Poland i Bitwa na głosy.
Instrumentarium:
wokal żeński,
wokal męski,
piano,
gitara,
sekcja dęta (sax + trąbka).
Ambitny repertuar, świetne, dynamiczne brzmienie i szampańska zabawa do białego rana gwarantowane.
więcej o zespole:
www.zespol-brassband.pl
512967711 Grzesiek