Może zacznij od tego co potrafisz, bo stanie na dwóch nogach w ochronie to nie "umiejętność " a zbijanie bąków
„Romper Stomper” (1992) opowiada o grupie młodych australijskich neonazistów z Melbourne i o spirali przemocy, w którą wpadają, gdy ich ataki na wietnamską społeczność prowadzą do brutalnych konfrontacji oraz wewnętrznych konfliktów w grupie. Film pokazuje radykalizację, nienawiść i destrukcyjne skutki ekstremizmu.
To australijska produkcja w reżyserii Geoffrey’a Wrighta.
W głównych rolach występują m.in.:
* Russell Crowe – jako Hando (przełomowa rola w jego karierze),
* Daniel Pollock – jako Davey,
* Jacqueline McKenzie – jako Gabe.
W „Romper Stomper” nie ma wyraźnie wyróżnionych, istotnych dla fabuły postaci, które byłyby przedstawione jako otyłe. Film skupia się głównie na młodej grupie skinheadów oraz społeczności wietnamskiej, a większość postaci to osoby o przeciętnej budowie ciała. W tłumach mogą oczywiście pojawiać się ludzie o różnych sylwetkach, ale nie jest to w żaden sposób elementem fabuły ani czymś podkreślanym.
16.06 bąki to zbijaja madki na socjalu
7.50 tego tanszego o 30% co Nawrocki obiecal?
Ale do tego sa przeznaczone odpowiednie portale nie forum,jak niewiesz to po h sie odzywasz?
To tylko twoja ocena ;)
Był/jest tutaj wątek, gdzie wrzucałem kilka ofert. Chyba ten sam gość, umiarkowana i prawo jazdy na zwykłe auto.
Nigdy nie było żadnej reakcji.
Tyle.
do kogo to bylo? 17:32
Ja potrzebuje kierowcy z kategorią B ale do taczki z cementem,pracujemy na skrzyżowaniach.Czy bylby pan zainteresowany taka oferta czy też be?
Może zapisz się do jakiej partii czy do tzw. lokalnej kliki swoich ludzi - liczą sięswoi ludzie, nie polityka http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/szukam-pracy-z-ii-grupa/
Super gościu ten Wilku i gdyby nie jego wpaniałe rządy, to Ostrowiec nie wiadomo, gdzie byłby dzisiaj. Uporządkował sprawy z działkami na ul Samsonowicza, które trzebabyło odkupować od prywatnych właścicieli, którzy sobie te działki wcześniej w jakiś sposób zdobyli - jak się domyślam od upadłej Huty Ostrowiec?
Magazyn Informacyjny Urzędu Miasta - 09.11.2014 r. Audycja telewizyjna zrealizowana przy współpracy z Urzędem Miasta w Ostrowcu Św. Na antenie LokalnaTV ukazuje się co dwa tygodnie. Wydanie premierowe w czwartek, powtórka w sobotę i niedzielę. https://www.youtube.com/watch?v=NhXovKEnDdI
"TOS - Twój Ostrowiecki Samorząd", czyli "Młode Wilki 2007"
Prezydent Jarosław Wilczyński,
1-szy wiceprezydent Paweł Walesic z PiS,
2-gi wiceprezydent Jarosław Górczyński http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/wybory-tos-psl/
5 grudnia 2006 Młode wilki w ostrowieckim magistracie: Prezydent Ostrowca Jarosław Wilczyński wręczył dziś nominacje swoim zastępcom. Pierwszym wiceprezydentem Ostrowca jest Paweł Walesic z Prawa i Sprawiedliwości. Fotel drugiego obejmie związany z Twoim Ostrowieckim Samorządem Jarosław Górczyński.
- Jak zapowiadałem, moimi zastępcami są ludzie młodzi, którzy mają pewne doświadczenie zawodowe i kwalifikacje. Można o nas trzech powiedzieć "Młode Wilki 2007" - w ten sposób przedstawił swoich zastępców prezydent Ostrowca Jarosław Wilczyński.
Miał w tym jakiś udział ???
To nie dobra jest szukać pracy za pieniądze. Trzeba pracować za darmo, jak wolontariusze. W ostateczności 12-miesięczny staż z Powiatowego Urzędu Pracy, bo nie każdy, kto prowadzi biznes w Ostrowcu jest w stanie płacić pracownikom z własnych pieniędzy :)
18.09 murarz, ja chetnie z tym ze bede liczyl taczki i a wy bedziecie wozic
Nie zapominaj, że zawsze możesz iść na swoje przestając liczyć na zatrudnienie u kogoś.
To ja..poszukiwacz