03:41 Co do samej kwestii związanej z -podszczypywaniem...przecież od kilku wiadomości oboje robimy dokładnie to samo, więc w czym problem...
Juz pisalem ze lamus lecial do spoldzielni w sprawie rozlozenia czynszu na raty a potem do domku leciec na recznym xdxdxd
Ona nie jest pewna, uwierz.
09:58 Wierzę : )
A nie pomyślałeś o tym, że sama też mogła pierwsza nawiązać kontakt werbalny, gdyby chciała? Dlaczego założyłeś wątek pisząc z sieci Plusa, a później zmieniłeś sobie IP na inne?
W legendach spojrzenie Bazyliszka miało nadnaturalną moc. Człowiek, który bezpośrednio spojrzał mu w oczy, mógł:
- umrzeć natychmiast,
- skamienieć,
- albo zostać porażony samym widokiem potwora — zależnie od wersji opowieści.
Bazyliszek szukał kontaktu wzrokowego, ponieważ jego spojrzenie było jego główną bronią. Nie musiał atakować pazurami ani zębami — wystarczyło, że ofiara spojrzała mu w oczy. Można powiedzieć, że działał jak żywa pułapka: próbował skłonić człowieka do spojrzenia, bo wtedy mógł go zabić lub zamienić w kamień.
W niektórych wersjach legendy Bazyliszek nie „polował” w świadomy, przemyślany sposób. Po prostu jego wzrok miał zabójczą moc, a kontakt wzrokowy uruchamiał jej działanie. Dlatego bohaterowie legend używali lustra, aby odbić jego spojrzenie i doprowadzić do zguby samego potwora.
To właśnie stąd pochodzi współczesne określenie „bazyliszkowe spojrzenie” — spojrzenie tak groźne, przenikliwe lub paraliżujące, że człowiek czuje się nim niemal „zamrożony”.
Gdzie ty lamusie mogles isc na spotkanie, pewnie do spoldzielni w sprawie rozlozenie zaleglosci za czynsz biedaku xdxd
07:15 Swoją drogą zabawne luj na bezrobociu lub w najlepszym przypadku pracujący za najniższą krajową będzie mi pisał o długach w spółdzielni - smiechłem xD
greeneyed po wpisaniu twoich wiadomości, chatgpt doszedl do wniosku ze masz niski iloraz inteligencji, a obecnie AI nie jest jak rok temu. Pozdro!
A w dupie mam i juz nie szukam, same puste rury w tym miescie. Nara
Do podrabiańca z 15: 37 Jak nie masz co robić i się nudzisz to się rozbierz i licz ubrania...
10:06 Zatem proszę prowadzić w dalszym ciągu konwersacje z chatem gpt - skoro w ten sposób leczysz swoje kompleksy to gratuluję poziomu własnej inteligencji
Zatem proszę prowadzić w dalszym ciągu konwersacje z chatem gpt - skoro w ten sposób leczysz swoje kompleksy to gratuluję poziomu własnej inteligencji
16:28 proszę wytłumaczyc logikę kompleksu wklejenia wypowiedzi w chatbota żeby uzyskac zdanie, opinię itp. Czy to może jest tak że nie znasz znaczenia tego słowa?
16:42 Skoro korzystasz to powinieneś to wiedzieć. Nie mam zamiaru rozprawiać na temat z dupy wzięty bo tak sobie akurat kleisz.
Tylko zdefekowac na was
greeneyed i tej osoby próby komunikowania czegokolwiek i ten moment gdy straciło się te naście sekund na czytanie