to ze sie musisz powtarzac tez mowi wiele o tobie. Tyle co juz wiem i widze wystarczajaco mnie zniecheca.
22:40 A jak ma się to do tego że niby nie jesteś mną zainteresowana a w dalszym ciągu urządzasz sobie w moim kierunku wycieczki słowne? Może i powtarzam się ale więcej już nie będę tego robił. Miłego wieczoru
Taka trochę guilty pleasure.
23:01 Zdecydowanie dubious pleasure
15.18 bo to miekka faja kozak w necie a na ulicy dupy nie potrafi otworzyc hahahaha, pozniej taki plebs wylapuje listwe i robi z siebie ofiare a przed chwila najglosniej darł dupe hahahaha
18:54 pajacu malowany, nawet nie masz pojęcia do kogo fikasz... poskładał bym cię dzbanuszku w parę chwil jak origami...
18:54 Czekałem co prawda nie długo na pierwszego SIMPA i...oto się objawił xD
18:54 Ale chujoza xd
18:54 Forumowy frajerzyna postanowił awansować mnie na kozaka w necie, pytanie ile przed nim podobnych nominacji już było xD
21.01 po co sie opisujesz lamusie
17:46 po gówno wiejski głupku
Masz chyba większe szanse kręcąc się tam osobiście.
Użeranie się na forum to raczej droga donikąd.
Grażka to bankowo troll.
Tak czy tak, naprawdę życzę powodzenia.
18:12 Też mi się tak wydaje samo to że nie chce odpowiedzieć nawet na podstawowe pytanie które zna jedynie osoba której szukam już świadczy o tym kim ona jest i co sobą reprezentuje. Jej pierwszy wpis już bardzo dużo mi powiedział z jaką osobom mam do czynienia. Dzięki i pozdrawiam
prezentuje*, osobą*, kreujesz sie na jakiegos obytego chlopaczka, a tu wychodzi niewyksztalcony malomiasteczkowy nieuczek Oo, na jakie ty spotkanie szedles bedac osoba tak slabo radzaca sobie z jezykiem ojczystym?
22:35 Widzisz jak w łatwy sposób sama dajesz się podpuszczać :) Może to zrobiłem przez przeoczenie a może zmęczenie dało górę i nie zredagowałem tekstu tak jak to robię prawie zawsze - zwłaszcza gdy szybko piszę. Co nie zmienia faktu że ja pewne niedociągnięcia zawsze mogę poprawić w przeciwieństwie do ciebie i twojej brzydkiej osobowosci z którą już nic nie zrobisz...
No ja nie muszę poprawiać, bo wiem co i jak się pisze… no faktycznie wpadłam jak śliwka w kompot. Panuje nad sobą w każdej sytuacji, jestem zadowolona ze swojej osobowości i wyborów życiowych jak i codziennych.
23:06 No popatrz taka ty idealna tylko jakoś tu tego nie widać - heh
Ale się dajesz wkręcać facetowi :)