Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 133
            ⓘ

Odp.: Szukam pewnej blondynki którą minąłem 19 Sierpnia

I znowu zero konkretów, za to diagnoza mojego życia uczuciowego Grażko, zaczynam podejrzewać, że ta blondynka z Malwy ma z Tobą tyle wspólnego, co moje życie z Twoją diagnozą.

Gość_greeneyed
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 134
            ⓘ

I znowu zero konkretów, za to diagnoza mojego życia uczuciowego Grażko, zaczynam podejrzewać, że ta blondynka z Malwy ma z Tobą tyle wspólnego, co moje życie z Twoją diagnozą

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 136
            ⓘ

Chcesz porozmawiać na spokojnie to napisz na prv, tu nie ma warunków do tego...

Gość_greeneyed
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • ⓘ

ale z ciebie desperat, moze sa fanki, ja nie. szukaj po wiekszych miastach, moze jakies ukrainki albo jakas co szuka desperata dla paszportu, kazda potwora znajdzie amatora, tylko musisz byc wytrwaly.

Gość_Grażka
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • ⓘ

22:45 Hahaha i pisze to laska co hurtowo z desperackim wyrazem twarzy próbuje złapać przypadkowych typów na ulicy : )Co prawda nie jest w tym nic złego,. sam też czasem tak robię, ale ja w przeciwieństwie do ciebie mam klase i nie podchodzę do pierwszej lepszej która wyłoni mi się z za horyzontu...

Gość_greeneyed
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • ⓘ

I na pewno nie takiej która posługuje się językiem rasowej mieszkanki Bałut xD

Gość_greeneyed
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 164
                  ⓘ

Zza* no do szkoły to miałeś też pod górkę…. taki alvaro z ciebie i szukasz desperacko po forach laski co się do ciebie randomowo uśmiechnęła, ciekawe xd

Gość_Grażka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • ⓘ

Ale muszę dodać do wyliczanki: trzesiportek, analfabeta, niezbyt inteligentny bo gubi sie we własnych wersjach zdarzeń i ocen, desperat, niezbyt dobrze wychowany. Z każdym kolejnym postem pogrążasz się bardziej.

Gość_Grażka
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • ⓘ

W ogóle teraz przeglądam jak ty rozmawiasz z innymi ludźmi… rynsztok… i ty masz 36 lat? W Ciechocinku szukaj xd

Gość_Grażka
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • ⓘ

Jaśniepanno, skoro według Ciebie w wieku Twojego absztyfikanta można już tylko robić karierę amanta w Ciechocinku, to udaj się chyżo do kurortu Rabka Zdrój, aby tam pośród równych wiekiem prezentować swe wdzięki. A amant forumowy faktycznie mógłby zmienić słownictwo na bardziej kulturalne.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • ⓘ

Do 07:56 Myślę że wiek tej Jaśniepanny mógłby być już jednym ze wskazań udania się do Rabki Zdrój, bo tam już od kilku lat to - 36 - nieaktualne...Natomiast w kwestii kultury języka to już nie ode mnie to zależy, aczkolwiek z każdym forumowiczem jestem w stanie w kulturalny sposób dokonać wymiany zdań. Pozdrawiam

Gość_greeneyed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 168
                        ⓘ

6.53 to lamus jest xdxd

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 169
                        ⓘ

06:53 Mało integentna to najwidoczniej ty jesteś bo nic a nic nie zrozumiałaś z tego co napisałem. Od samego początku cel był jasny i chodziło jedynie o potwierdzenie od osoby której szukałem. Pomimo tylu wpisów nie otrzymałem żadnego potwierdzenia a jedynie same farmazony! Poza tym jak już tak czytasz moje wpisy to bądź w pełni obiektywna, bo oprócz odpowiedzi na zaczepki jednego czy dwóch oszołomów, piszących do mnie jakby byli upośledzeni umysłowo w znacznym stopniu - jest też mnóstwo wpisów od normalnych ludzi ze zdrowym podejściem i z takimi osobami chętnie piszę w sposób normalny. Co do kwestii wieku to chyba nie na miejscu to było... szczególnie że jesteśmy w podobnym wieku a mogę nawet zaryzykować stwierdzenie i napisać że jesteś niewiele starsza ode mnie...

Gość_greeneyed
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 171
                      ⓘ

06:40 imponujący katalog xd tylko zauważ, że przez całą tę dyskusję nadal nie odpowiedziałaś na jedno proste pytanie dotyczące tamtego spotkania! Zamiast tego zrobiłaś mi analizę osobowości na podstawie kilku komentarzy... oO... gdybyś odpisała na prv to całej tej forumowej goowno burzy można było by uniknąć...

Gość_greeneyed
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • ⓘ

bo nie jestem toba zainteresowana, ani nawet ciekawa po tym jak sie odnosisz do innych. To w momentach irytacji wychodzi prawdziwa natura, to ze nie potrafisz nad soba panowac jak ktos cie prowokuje mowi o tobie wiecej, niz jak piszesz na spokojnie wzglednie poprawnie.

Gość_Grażka
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • ⓘ

17:39 A skąd to przekonanie że ja jestem właśnie tobą zainteresowany.??? Chodziło mi tylko o zwykła odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie. Skoro jej nie udzieliłaś to jest to dla mnie informacja że nie jesteś tą za którą się podajesz. Co to znaczy że w miarę poprawnie odpisuje jak nie daje się sprowokować?! Nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz a to co próbujesz wyczytać poza tekstem to już tylko twoje wyobrażenie na mój temat które ma tyle wspólnego z rzeczywistością co bajki Disneya - wiem powtarzam się.

Gość_greeneyed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

Idz sie wyspij bo jutro znowu do huty xdxd

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

17:49 Skończ pajacu te żałosne próby wyciągniecia ode mnie informacji a Huta to nawet takich przygłupów jak ty nie potrzebuje. Swoją drogą mam ten komfort że nie muszę pracować w "łostrowcu"xD

Gość_greeneyed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
56 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę