Eh, nic nie rozumiesz, ale szkoda prądu żeby ci tłumaczyć.
06:00 Spokojnie jestem rozumnym człowiekiem, nic nie musisz.
Wrzoda na dupie se przetnij. Nara.
czy to nie była czasem plastikowa paulinka z kauflandu?
Nieee Paulina jest o niebo bardziej normalna i sympatyczniejsza dziewczyna niż ta osiedlowa księżniczka Grażka
01:04 A tak z czystej ciekawości "pipelok" to po jakiemu to??? Od dziewczyn z Łodzi takiego określenia nie słyszałem, więc zakładam że to po Śląsku...
Teraz mam już w zasadzie pełny obraz i jednocześnie wiem że pewnych sytuacji nie warto próbować wyjaśniać. Cieszę się natomiast z jednego że los tym razem dał mi szansę uniknięcia życiowej pomyłki w postaci przypadkowego spotkania...Over wątek do zamknięcia!
Dla ciebie kondonie to szony z tindera, ciag sie juz stad bo meczysz buły tym jeczeniem.
05:16 Won kundlu
heh, no nie dziwie sie ze jestes sam xd
I Ty teraz tak na serio...?! Przynajmniej nie biegam po mieście i nie zaczepiam w hurtowej ilości kobiet, tak jak to robisz ty sama wobec mężczyzn. Ciekaw jestem jak musiałaś się czuć nie komfortowo kiedy kolejny nieudany podryw zaliczałaś - twoja czerwona, zmieszana twarz, mówiła wszystko, już dawno nie widziałem tak usilnej chęci zwrócenia na siebie czyjejś uwagi.
niekomfortowo* nie dosc ze trzesiportek to jeszcze analfabeta.... no nie, nie moj typ.
jeszcze moze jedno, bo tez nie rozumiesz... to ze sie do ciebie usmiechnelam to nic nie znaczy, jestem najzwyczajniej mila i usmiecham sie do kazdego jak sie na mnie gapi, to nawet nie znaczy ze mi sie fizycznie spodobales. jeszcze miesiac po tym incedencie o tym pamietasz... troszke to niepokojace.
Idź se chłopie walnij baranka.
22:58 Wyjaśnijmy sobie jedno... Tam nie było uśmiechu i chwilowego spojrzenia tylko wlepiony we mnie wzroku który prowadził mnie aż do minięcia i to była dluższa chwila,.od kiedy tylko zobaczyłaś mnie na horyzoncie...zatem to nie ja gapiłem się na ciebie tylko ty na mnie... Wiesz co jest niepokojące - sformułowanie cyt. " Z 10 typami to zrobiłam" Poza tym ja nadal nie mam pewności czy jesteś tą osobą za którą się podajesz, więc sorry ale nie czuj się wyróżnioną