Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 87
      ⓘ

Odp.: Szukam pewnej blondynki którą minąłem 19 Sierpnia

Ja Tobie życzę powodzenia, ale pamiętaj - wybrałeś inne spotkanie w tym króciutkim momencie. Dokonałeś wyboru.

Miałem podobną sytuację idąc do pracy - jednak wybrałem nawiązanie kontaktu.

Życzę powodzenia.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • ⓘ

Ależ tu powstała historia... żadnego wyboru nie było - była jedna blondynka, jedno spojrzenie i jeden facet, który akurat się spieszył. Cała reszta to już forumowa twórczość. Mimo wszystko pozdrawiam!

Gość_greeneyed
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 92
        ⓘ

Ależ tu powstała historia... żadnego wyboru nie było - była jedna blondynka, jedno spojrzenie i jeden facet, który akurat się spieszył. Cała reszta to już forumowa twórczość. Mimo wszystko pozdrawiam!

Gość_greeneyed
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • ⓘ

To żadna historia :) Miałeś wybór - podjąć temat od razu ryzykując spóźnienie, albo nie podejmować od razu. Wybrałeś. Oby ci się udało.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • ⓘ

Chyba jednak trochę inaczej odczytałeś mój wpis. Nie było żadnego wyboru ani innego spotkania — po prostu spieszyłem się wtedy na umówione spotkanie i nie zagadałem do niej. Po prostu nie ten dzień nie ten moment i czas! Teraz próbuję naprawić swój błąd

Gość_greeneyed
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • ⓘ

No właśnie to był ten wybór zostania przy umówionym spotkaniu bez podjęcia ryzyka spóźnienia się na nie, co by dało czas na zagadanie wtedy i tam od razu.

Nasze życia to konsekwencja takich wyborów.

Oby ci się udało.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 104
            ⓘ

19:12 Chyba jednak trochę inaczej odczytałeś mój wpis. Nie było żadnego wyboru ani innego spotkania - poprostu spieszyłem się wtedy na umowione spotkanie i nie zagadałem do niej. Po prostu nie ten dzień, nie ten moment i czas! Teraz probuje naprawić swój błąd

Gość_greeneyed
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • ⓘ

Aczkolwiek z czysto technicznego punktu widzenia masz rację. Tylko nie przewidziałem, że koszt tego wyboru będzie wynosił kilka tygodni poszukiwań blondynki. Dzięki za dobre życzenia. Pozdrawiam

Gość_greeneyed
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • ⓘ

Grażko - skoro twierdzisz że to ty, to może po prostu przetnijmy się znów na mieście i sprawdźmy czy i tym razem to zadziała... bez spiny i bez żalu jeżeli nic z tego nie wyjdzie. Dane które chciałaś - wiek masz podany w mailu...wzrost 185/85 - wysportowana sylwetka...reszte podam na prv Pozdrawiam

Gość_greeneyed
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • ⓘ

Dla mnie samo to ze sie bales zagadac tlumaczac sie brakiem czasu, co by zajelo ile? 2 minuty... skresla Cie z listy ludzi ktorymi moglabym byc zainteresowana, no niestety nie lubie pipeloków. Usmiecham sie do kazdego, ale zeby mnie soba zainteresowac to poza usmiechem musi miec cos do zaoferowania, a nie trzesace sie portki przed rozmowa.

Gość_Grażka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • ⓘ

skoro taki jestes wielkomiejski to idz tam szukac szczescia, ja pomieszkalam w Warszawie na studiach i to nie jest klimat dla mnie, ludzie sa plytcy i najczesciej nic soba nie prezentuja.

Gość_Grażka
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • ⓘ

01:07 No właśnie taki sentymentalny typ jestem że pomimo tego że mam alergię na wszystko i wszystkich tutaj to wciąż tu wracam. Poza tym nie chodziło mi perspektywę relacji tylko łatwość nawiązywania kontaktu i jego dalszychetapów

Gość_greeneyed
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 113
                    ⓘ

Skoro nie jesteś w stanie zrozumieć normalnej w świecie historii życiowej i brniesz nadal w tworzenie forumowej twórczości mającej z rzeczywistością tyle samo wspolnego co bajki Disneya to chyba dobrze że cie minałem, swoja droga widok twojej zwieszanej twarzy pomieszanej z usmiechem pewnie wprawil by mnie w jeszcze większą konsternacje i w efekcie tego samego dnia byly by dwa nieudane spotkania :) Jak już wspomniałem wcześniej dużo bywam w innych miastach, ale tu zawsze jest to CuŚ kiedy was dziewczyny/kobiety spotykam - tylko pytanie co, czyżby powietrze bo wystarczy wyjechac nawet 60 km do tych Kielc i juz jest inaczej...

Gość_greeneyed
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 114
                    ⓘ

Skoro nie jesteś w stanie zrozumieć normalnej w świecie historii życiowej i brniesz nadal w tworzenie forumowej twórczości mającej z rzeczywistością tyle samo wspólnego co bajki Disneya to chyba dobrze że cie minąłem, swoją drogą widok twojej zwieszonej twarzy pomieszanej z uśmiechem pewnie wprawił by mnie w jeszcze większą konsternację i w efekcie tego samego dnia były by dwa nieudane spotkania :) Jak już wspomniałem wcześniej dużo bywam w innych miastach, ale tu zawsze jest to "Cuś" kiedy was dziewczyny/kobiety spotykam - tylko pytanie co, czyżby to specyficzne miejscowe powietrze bo wystarczy wyjechać nawet 60 km do tych Kielc i już jest inaczej...

Gość_greeneyed
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • ⓘ

No ale to ty dzwonisz oO… to nie ja ciebie szukam tylko ty mnie… napisałam ci że nie jestem zainteresowana, a ty dalej męczysz bule. Wyciągnij wnioski, jeśli jesteś tak zdesperowany, masz niby tyle okazji w innych miastach a nadal jesteś sam szukając wiatru w polu po forach internetowych to z kim jest coś nie tak? Z nami? Czy może z tobą?

Gość_Grażka
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • ⓘ

05:54 Cały czas próbuje ustalić jedno i to samo tylko nie wiem czy ja mówię po murzyńsku w Suahili czy faktycznie czegoś tu nie ogarniam... I powiedz mi czy ja gdzieś probuje naciskać na spotkanie z Tobą???. Bo z tego co pamiętam to padła ode do tej pory 1 luźna propozycja ewentualnego spotkania i kilka propozycja przejścia w prywatną formę konserwacji w celu ustalenia tego co prubuje ustalić od samego początku

Gość_greeneyed
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 111
                  ⓘ

przetnijmy, spina.... no nie.

Gość_Grażka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • ⓘ

No tak standard - czyli ty jak widać masz do zaoferowania jedynie zmieszany uśmiech a ja prócz samego uśmiechu miałem cię również czymś zainteresować spóźniony w biegu i skoncentrowany na czymś z goła odmiennym mający dla ciebie te 2 minut - przyznaje ciekawa logika...

Gość_greeneyed
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
56 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -