16:45 I co w związku z tym..? chyba to normalne u każdego człowieka który próbuje nawiązać kontakt z kimś obcym na ulicy.
16.09 przyglup to cie zrobil a kurwa wysrala cioto
Poziom dyskusji na forum sięgnął dna. Takiego zbydlęcenia dawno nie widziałem.Normalna dyskusja nie jest możliwa. Przez peryskop nic nie widać.
Do 29:21 Nic na to nie poradzę że jeden przygłup z drugim z nudów robi chlew na forum a w realu to pomyka taka pryszczata łamaga ze spuszczonym łbem i nawet słowem się nie odezwie. U tu prośba do administratora forum o reagowanie i kasowanie wpisów od takich idiotow
19.33 lamaga zyciowa i pizda co szuka jakiejs laski na gownianym forum zamiast odtworzyc dupe na ulicy to z ciebie kondonie xdxd
5:07 To co ty pokazujesz frajerzyno z pod żabki dobitnie swiadczy kim jesteś! Na takich randomowych petów jak ty mam wyjebane cwelozo pierdolona. Jak już powiedziałem zwykły osiedlowy chujoplot który pomyka ze spuszczonym łbem i na którego żadna dziewczyna nawet nie spojrzy xD
Założyłem ten wątek w dobrej intencji, celowo ująłem to tak aby nie narazić dziewczyny której szukam na publiczną identyfikację. Pominąłem wiele istotnych szczegółów wyglądu oraz kierunku w którym zmierzała. Natomiast jedyne co otrzymałem to dziką niczym nie sprowokowaną agresję, prostactwo i prymitywizm. Jestem w szoku jak zwykły wątek towarzyski wywołuje emocje zwłaszcza u ludzi których nie dotyczy. Jak widać to miasto to w dalszym ciągu stan umysłu...Over
5.49 twoj stan umyslu skoro sie tu bujasz xdxd
Słuchaj debilu, osiedlowy chujoplocie jak nie masz co robić zasrańcu to sobie pierdolnij głupim łbem o ścianę!
Tak z ciekawości Grażko — skoro pamiętasz tę sytuację, powiedz tylko, w którą stronę wtedy szłaś od Malwy. Tego szczegółu celowo nie podawałem w poście
Taki ładny, romantyczny wątek na forum, a tu tyle wulgarnych słów. Pozdrowienia dla wszystkich romantyków :)
Jedna uwaga - każda baba już
Wiesz, co już każda baba ma i czego drugiego nie potrzebuje?
08:30 Szkoda tylko że prócz tego co sam zawarłem w wątku, nie ma nic co można by sklasyfikować w ujęciu romantyzmu. Co prawda odezwała się domniemana dziewczyna ale językiem rasowej mieszkanki Bałut, która na dodatek nie udzieliła odpowiedzi dot. weryfikacji jej jako osoby której dotyczy wątek. Pozdrawiam
Kiedy Ignacy Rzecki oddał ostatnie tchnienie, doktor Szuman stwierdził "Ostatni to romantyk! Jak oni się wynoszą...jak oni się wynoszą."
Tym niemniej warto być romantykiem w tym coraz bardziej zepsutym świecie i robić swoje nawet pod prąd. Pozdrawiam :)
10.33 za ty pierdolisz jezykiem nierasowego chlopka z Dynkowa xdxd
12:51 Kto cie tak skrzywdził oszołomie że taki przyjebany jesteś :)