Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • ⓘ

Odp.: Szukam pewnej blondynki którą minąłem 19 Sierpnia

16:45 I co w związku z tym..? chyba to normalne u każdego człowieka który próbuje nawiązać kontakt z kimś obcym na ulicy.

Gość_greeneyed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 68
                          ⓘ

16.09 przyglup to cie zrobil a kurwa wysrala cioto

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

Poziom dyskusji na forum sięgnął dna. Takiego zbydlęcenia dawno nie widziałem.Normalna dyskusja nie jest możliwa. Przez peryskop nic nie widać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

Do 29:21 Nic na to nie poradzę że jeden przygłup z drugim z nudów robi chlew na forum a w realu to pomyka taka pryszczata łamaga ze spuszczonym łbem i nawet słowem się nie odezwie. U tu prośba do administratora forum o reagowanie i kasowanie wpisów od takich idiotow

Gość_greeneyed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

19.33 lamaga zyciowa i pizda co szuka jakiejs laski na gownianym forum zamiast odtworzyc dupe na ulicy to z ciebie kondonie xdxd

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

5:07 To co ty pokazujesz frajerzyno z pod żabki dobitnie swiadczy kim jesteś! Na takich randomowych petów jak ty mam wyjebane cwelozo pierdolona. Jak już powiedziałem zwykły osiedlowy chujoplot który pomyka ze spuszczonym łbem i na którego żadna dziewczyna nawet nie spojrzy xD

Gość_greeneyed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

Założyłem ten wątek w dobrej intencji, celowo ująłem to tak aby nie narazić dziewczyny której szukam na publiczną identyfikację. Pominąłem wiele istotnych szczegółów wyglądu oraz kierunku w którym zmierzała. Natomiast jedyne co otrzymałem to dziką niczym nie sprowokowaną agresję, prostactwo i prymitywizm. Jestem w szoku jak zwykły wątek towarzyski wywołuje emocje zwłaszcza u ludzi których nie dotyczy. Jak widać to miasto to w dalszym ciągu stan umysłu...Over

Gość_greeneyed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

5.49 twoj stan umyslu skoro sie tu bujasz xdxd

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 70
                          ⓘ

Słuchaj debilu, osiedlowy chujoplocie jak nie masz co robić zasrańcu to sobie pierdolnij głupim łbem o ścianę!

Gość_greeneyed
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80
                    ⓘ

Tak z ciekawości Grażko — skoro pamiętasz tę sytuację, powiedz tylko, w którą stronę wtedy szłaś od Malwy. Tego szczegółu celowo nie podawałem w poście

Gość_greeneyed
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • ⓘ

Taki ładny, romantyczny wątek na forum, a tu tyle wulgarnych słów. Pozdrowienia dla wszystkich romantyków :)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • ⓘ

Jedna uwaga - każda baba już

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • ⓘ

Wiesz, co już każda baba ma i czego drugiego nie potrzebuje?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

Skąd tylu oszołomów

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 85
                        ⓘ

08:30 Szkoda tylko że prócz tego co sam zawarłem w wątku, nie ma nic co można by sklasyfikować w ujęciu romantyzmu. Co prawda odezwała się domniemana dziewczyna ale językiem rasowej mieszkanki Bałut, która na dodatek nie udzieliła odpowiedzi dot. weryfikacji jej jako osoby której dotyczy wątek. Pozdrawiam

Gość_greeneyed
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • ⓘ

Kiedy Ignacy Rzecki oddał ostatnie tchnienie, doktor Szuman stwierdził "Ostatni to romantyk! Jak oni się wynoszą...jak oni się wynoszą."

Tym niemniej warto być romantykiem w tym coraz bardziej zepsutym świecie i robić swoje nawet pod prąd. Pozdrawiam :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 88
                          ⓘ

10.33 za ty pierdolisz jezykiem nierasowego chlopka z Dynkowa xdxd

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • ⓘ

12:51 Kto cie tak skrzywdził oszołomie że taki przyjebany jesteś :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
56 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę