Do randoma z 01:09 Czyli zera z równym poziomem IQ co wspomniana godzina... Jak nie masz dzbanie co robić to się podrap. Swoją drogą bawią mnie wpisy takich miernot społecznych jak ty...
daj se spokoj, nie bede sie spotykala z typem co sie boi porozmawiac na zywo, a pozniej szuka desperacko w internecie.
Hej slodziaku, moze chcesz druta ?
Do 22:59 Przeczytaj raz jeszcze to co napisałem w pierwszym moim wpisie to może w końcu zrozumiesz dlaczego się nie zatrzymałem. Co do desperacji to zgodzę się fakt zrobienie to z 10 typami na mieście może faktycznie zdradzać kim jest typiara szukająca w tej sposób atencji.
i tak bym cie wyslala na drzewo po 2 zdaniach patrzac na to co i jak piszesz, do mycia chlopczyku.
Na codzień spotykam wiele dziewczyn/ kobiet które
czasem same szukają ze mną wzrokowego
kontaktu, ale nawet kiedy ten kontakt udaje
się nawiązać, to zazwyczaj czar pryska w
momencie kiedy owa "dama" otworzy usta. I ciekawe że to właśnie w Ostrowcu przeważnie tego doświadczam, a nie mam tego w większych miastach których często bywam. Pozdrawiam
Poza tym Grażko nie zamierzam Cię do niczego przekonywać. Chciałem tylko zweryfikować, czy rzeczywiście chodziło o tę samą sytuację. Skoro nie masz ochoty kontynuować rozmowy, szanuję to.
Swiatowiec co szuka laski spod Malwy xdxdxd
06: 05 Ostrowiecki random co szuka, no właśnie czego....?!
Dość tej ściemy.
Tusk atakuje szkolnictwo wyższe!!!
6.17 co to jest random
Przybyłeś że średniowiecza?
11:20 zapytaj gościa od średniowiecza, podejrzewam że może znać odpowiedź.
20.01 sredniowiecze tumanie to ty masz we lbie bo kto normalny szuka laski po debilnych forach, zmien sobie ten badziewny nick na fucked up xdxd
Następny suchoklates w rurkach który postanowił zabłysnąć swoim imponujacym IQ wprost proporcjonalnym do średniej temperatury pokojowej. .. UJ ci do tego czego szukam i gdzie, ty randomowy przygłupie. Z 15:11!
Widziałem blondynkę, tyle że ta była zmieszana.