17:50 Przeczytałem - jeśli to miało być porównanie, to chyba jednak trzeba było bardziej się postarać i poszukać czegoś z nieco wyższej półki...
Porównanie nie oznacza zestawiania ze sobą wyłącznie zjawisk identycznych, lecz polega na zestawieniu różnych obiektów w celu ukazania ich odmienności, wspólnych cech lub relacji.
SympatycznaTransGirl czyli wiejski filozof ;-)
A dlaczego akurat "SympatycznaKoleżanka" a nie "GrażkawKontrOfensywie"?! :)))
Niestety czytając i porównując te dwa wątki nasuwa się jeden prosty wniosek. Wtedy ludzie potrafili jeszcze wyrażać swoje przemyślenia bez wulgaryzmów, czy innych inwektyw. Teraz niestety coraz więcej osób tego typu słownictwo uważa za coś normalnego. Nie wiem, może innego już nie znają.
Grażko „Duże szanse” na podstawie dwóch zdań przeczytanych w innym poście? To już nie czytanie ludzi jak ulotki, tylko pisanie do nich własnej instrukcji obsługi :)
Dwa ułomy życiowe, jeden pod malwą drugi w aptece hahaha. Idzta se zwalta nawzajem internetowi koniobijcy xdxdxd. Na tinderze pewnie foty bez koszulek z wiejskimi autami hahaha.
Dwa ułomy życiowe, jeden pod malwą drugi w aptece hahaha. Idzta se zwalta nawzajem internetowi koniobijcy xdxdxd. Na tinderze pewnie foty bez koszulek z wiejskimi autami hahaha
05:24 A ty czego TU! szukasz cwelu pierdolony... chuja do dupy?! Czy pożądnego wpier... Chyba faktycznie matka alkoholiczka rzucała tobą o ścianę, bo to aż nieprawdopodobne że tak upośledzony umysłowo kasztan jak ty snuje swoje chore fantazje na temat życia innych :)
ale z ciebie kozak internetowy, fiufiu. A jak napisalam zebyscie to rozwiazali na zywo zamiast sie jak dzieciaczki wyzywac to eee nie co to to nie juz badz tylko obserwatorka. kopalnia usmiechu to forum.
19:11 Słuchaj.. jeśli pajac ma do mnie jakieś wąty to w czym problem... adres podałem...! Tylko że to zwykły pryszczaty szczyl który jest tylko mocny w necie a w realu to zwykła zlękniona pi.da co pomyka ze spuszczonym łbem - a ja takich ułomow nie ruszam bo nie chce później włóczyć się po - wiadomo gdzie... Poza tym nie wiem dlaczego tylko do mnie ciągle pijesz...
ludzie sa prosci, jak nie ty to ktos taki jak ty.
Czyli jednak nie czytasz ludzi jak ulotki - raczej dopisujesz treść do pustej kartki i później próbujesz wmówić wszystkim, że ją przeczytałaś...
Poza tym od początku sama przyjęłaś taki format...a wystarczyło inaczej - zamiast pisać jak prosta, prowincjonalna dziewucha, mogłaś normalnie - jak cywilizowany człowiek. Tylko ty wolałaś się szczypać i testować moje granice.
Jeśli macie ze sobą kontakt to spotkajcie się gdzieś na kawie a nie roztrząsajcie publicznie swoich przemyśleń gdyż tylko postronni forumowicze mają z was bekę.
Z mojej strony temat jest otwarty, aczkolwiek nie będę wypowiadał się w imieniu Grażki...choć podejrzewam że odpowiedź i tym razem będzie bez zaskoczenia.