Jakby było co komentować :) chyba jedynie kulawą semantykę zdań gdzie wspomniany chat gpt miałby zagadkę do jutra jak do tego doszło że człowiek rozprawiający o czyjejś inteligencji okazał się takim bałwanem
O, znowu kurwa ten opozniony. Dymacie sie z chlopakiem juz o 4 rano??? Xdxdxd
Kurwa to cie leszczu wysrala i wjebala do okienka zycia, w pizde zarobisz to wrocisz do siebie na wies lamusie hahahaha
06:58 Hahahaha jbłm ze śmiechu ty to sobie lamusie możesz co najwyżej pokrako strzelić baranka - jeden strzał i cię nie ma...
Widzę, że zabrakło argumentów, więc zostały już tylko fantazje o cudzym życiu i tanie teksty rodem z podstawówki. Poza tym...swoje już pokazałeś i wystarczy! I nie do mnie tak! ...bo gdybyś żałosny typie na ulicy wyskoczył do mnie z takim tekstem to byś zwyczajnie zebrał ciężki wp...
Swoją drogą ciekawe hobby sobie znalazłeś nierobie na bezpłatnym forumowych wakacie, tak z ciekawości znalazłem też inne twoje równie prymitywne wysrywy które już na pierwszy rzut oka pokazują twój styl wiejskiego przygłupa o znacznym stopniu upośledzenia umyslowego i s jużą insygnowane tym samym gówniakowym "xdxd" w innym wątku, co ciekawe wątek również o tematyce towarzyskiej - pisownia oryginalna:
"Najlepsze te kilkukrotne rozwodki z bachorami kazde z kim innym i cos pierdolą jak trzeba zyc xdxd. 20.08. 2026 g. 05:50"
"Una ma trojke dzieci a kazde ma inne nazwisko xdxd. 24.08.2026 go. 8:23"
Wracaj lamusie do szkoly z tymi bledami a na razie mozesz pobawic sie kutasem ze swoim chlopakiem pod malwą xdxdxd
11:34 Pryszczaty kryptogeju, skoro facet z pod malwy szuka dziewczyny, to skad u ciebie tak zboczone pedalskie fantazje?! Chyba wspomniany Patryk dal ci kosza i teraz nie mozesz tego przezyc biedaku.
czy wasze mamy i taty wiedzą jak się do siebie odnosicie?
Ej noi dala ci dupy ta typiara spot malwy?
Mało że kryptogej to jeszcze na dodatek niedorozwoj. Ta szkoła o ktorej wspominasz to chyba dla takich sierot jak ty specjalnej troski?
Ten wiejski koniobijca jeszcze tu jest? Spierdalaj na tinder bo tam z ciebie tez laski mają polewke lamusie xdxdxd
Pryszczaty gowniaku, czy twoja mama i tata wiedza co robisz w internecie?
08.04 jego przybrani rodzice-alkoholicy podpowiadają mu co pisac. Wczesniej matka rzucala go o sciane, doznal urazu glowy, siadlo myslenie.. zle mu sie zyje
umowcie sie chlopaczki gdzies na zywo jak mezczyzni, a nie sie na forum wyzywacie, co wy macie po 13 lat? bo zenujacy ten spektakl. nic dziwnego ze kobiet nie macie.
Spokojnie, Grażko...miałaś być tylko obserwatorką, a tymczasem jesteś już reżyserem, komentatorem i autorem scenariusza w jednej osobie. A o moje życie uczuciowe naprawdę nie musisz się martwić! To już zdecydowanie nie jest część tego spektaklu...