19 sierpnia, w środę, około godz. 9:40 rano, mijałem na chodniku, na wysokości Malwy, pewną blondynkę ubraną w zwiewną sukienkę. Kiedy zbliżaliśmy się do siebie, przez dłuższą chwilę patrzyła w moją stronę i nie spuszczała ze mnie wzroku aż do momentu, kiedy się minęliśmy. Odebrałem to jako dość wyraźny sygnał zainteresowania.
Niestety, byłem wtedy spóźniony na umówione spotkanie i nie zdecydowałem się na nawiązanie kontaktu.
Jeśli, sympatyczna Koleżanko, przypadkiem trafisz na mój wpis i pamiętasz tamto zdarzenie — daj znać.
Podbijam w środowy poranek – dokładnie dwa tygodnie temu o tej porze mijałem tę dziewczynę przy Malwie. Temat wciąż aktualny
Tego kwiatu jest pół światu,a trzy czwarte chuja warte.
Podbijam w środowy poranek – dokładnie dwa tygodnie temu o tej porze mijałem tę dziewczynę przy Malwie. Temat wciąż aktualny
Ciebie to pewnie juz niejedna na kase przejebala :d
Ty jak widać nie masz tego problemu, dupa groszem nie śmierdzi...
To była blonynka ten kolor włosów tak zwą
Twój wpis to słowa z piosenki Macieja Kosowskiego o tytule "Wakacje z blondynką" Znajdź na You Yube. Warto znać stare przeboje.
Oś. Rosochy 3X parter po lewej stronie. Polecam warta grzechu.
Musiała to być Wirdżynia z Sudołu.
Widziałem tą blondynkę na festynie z okazji 40 lecia Krzemionek, stała blisko sceny i powiedziała że za dwa tygodnie tutaj wróci, musisz pilnować terminu.
Jak koło Krzemionek to musiała być Wirdżynia,bo ona tam mieszka nie daleko.
gosciu, jesli ci trzeba takie rzeczy tlumaczyc to daj se spokoj, ale no musisz powiedziec jak ty wygladales/wiek/orientacyjny wzrost bo zrobilam to z 10 typami o mniej wiecej tej godzinie i mniej wiecej w tym miejscu. Pozdrawiam
Z Twojego opisu od razu moge stwierdzic ze to nie bylas "TY" zwlaszcza jesli w tak hurtowy sposob próbowałaś nawiązać kontakt z tyloma "GOŚĆMI" to z cała pewnością ja nie byłem jednym z nich XD
Ok. Tym razem bez wdawania się w niepotrzebne dyskusje a skoro tyle szczegółów z tamtego dnia udało ci się zapamiętać to pamiętasz też w którym kierunku szłaś mijając Malwe i wspomnianej godzinie...
Ostatnia aktualizacja…
Temat nadal aktualny. Jeśli właściwa osoba pamięta tamto spotkanie, więcej szczegółów mogę podać w wiadomości prywatnej. Dotyczy to również osoby, która wcześniej wypowiedziała się jako Grażka. Pozdrawiam
greeneyeed36@yahoo.com