Szukam partnera do tańca towarzyskiego. Mam 26 lat. Jest ktoś chętny? :)
jak będziesz mi tańcować jak ci zagram to może będę chętny :)
to najpierw może się zastanów i przeanalizuj kto ma tańczyć :)
Ja jestem chętny. Standard czy łacina? Jaką masz klasę? Masz umówioną gdzieś salę?
Chciałabym w ogóle się czegoś nauczyć... kiedyś uczyłam się kroków podstawowych ale to było dawno i nieprawda :(
Chciałabym się nauczyć w ogóle tańca więc myślę, że raczej obydwa rodzaje by mnie interesowały. Uczyłam się kiedyś kroków podstawowych ale to było dawno :(
Przepraszam Cię,ja tańczę profesjonalnie a Ty szukasz nauczyciela tańca.Gdy się nauczysz to zatańczymy razem.sorkiiii
Ten wpis jest zrobiony przez jakiegoś paskudnego złośliwca: Przepraszam Cię,ja tańczę profesjonalnie a Ty szukasz nauczyciela tańca.Gdy się nauczysz to zatańczymy razem.sorkiiii
Zapisz się na kurs dla dorosłych do Twista. Pozdrawiam
W wielkim poście chcesz tańczyć ? wstyd i grzech,wstrzymaj się do zakończenia postu-ktoś się znajdzie i Cię nauczy.
Poluzuj berecik, zajęcia z nauki tańca to nie " zabawa huczna ". Poza tym to tylko kościelne " przykazanie " a nie nakaz dekalogu. No i na koniec - nie wszyscy są wierzący.
A jak ktoś trenuje taniec to ma zaprzestać na czas postu ??? Co za ludzie... brak słów.
Z szacunku do większości winien tak zrobić towarzyszu z wczoraj z godz 23:26.Jak wiecie towarzyszu to gdy towarzysz wejdzie między wrony ,winien krakać jak i ony no cóż ale Was nie uczono mądrości i przysłów polskich,stąd ja Was rozumiem.
Nauka tańca to trening a nie impreza. Nie ma nic wspólnego z postem.
Na szczęść żyjemy jeszcze w Państwie z Konstytucyjnie zagwarantowaną wolnością jednostki. Nie chcesz tańczyć w poście ?
Nie tańcz, ale nie możesz zabronić tego innemu. Może to Ateista ?, może wieżący w coś innego ? Nic Wam do tego. Każdy ma wolną wolę.