460 zł to niezła kasa ,jak ktos zaradny to wyzyje i jeszcze ma mielonego w niedziele na obiad
Kiedyś za rakue grosze ludzie pracowali a dziś za 13 zł to się nikomu ruszyć nie chce bo po co jak jest za darmo 500+
13x8=114 zł dziennie x 21dni roboczych daje ponad 2000 zł,a ludzie dostają 1700.Ktoś im kradnie parę stówek.Złodziej nazywa sie Państwo.
Niektórzy dalej pracują za grosze,wychodząc z założenia,iż lepsze to niż nic...))
nie 20:36 bo zdrowie najwazniejsze a materialista pójdzie i tak do piachu jak kazdy więc warto sznowac zdrowie i za byle ochłapy nie nieszczyc go!!!
za tyle to szkoda zelówy żeby mu wyj z kujawiaka
Za jaką minimalną stawkę za godz jesteście w stanie podjać pracę?
30/h złotych moze byc na umowe o pracę,inaczej 50/h zł na czarno
Myślę ze 10zł/godz netto(do ręki)to jest min za które opłaca się pracować.
w ostrowcu jak wezmiecie 2 tys na reke to sie cieszcie
za 10 zł to szkoda zdrowia a mamy jedno
Hehe a co tj 2 tys, jak masz 2 dzieci, dom, 2 auta bo jakis poziom musi byc a nie wegetowac to min 5-6 tys trzeba zarobic i to nie jest wcale duzo jak zona zarobi 3tys no i kredyt na dom tez kosztuje. Wiem wiem co napiszecie ale tj bez fajerwerkow. Zanim sie ozenilem nie kupilem domu zarabialem niecale 3 tys wtedy mieszkalem z rodzicami i kasa tez sie rozplywala.
no ta lepiej siedzieć na zasiłku
Trzeba żyć tak aby nie nieszczyc zdrowia ,pieniadz rzecz nabyta zniszczysz zdrowie a i tak tego co masz niezabierzesz do grobu a umrzesz przedwczesnie a lepiej pozyc 20-30 lat dłuzej chyba czyz nieprawda? to sa tylko rzeczy materialne wielu chciwców których znałem niedożyło 50-60 lat ,wybudował dom kupił fure i kopnał w kalendarz to oto chodzi? to dzieki:)